Tocmai asta e explicatia. Continut mai mult, actualizat mai des si IBL-uri mai multe iti pot creste pozitia in SERP.
Tocmai asta e explicatia. Continut mai mult, actualizat mai des si IBL-uri mai multe iti pot creste pozitia in SERP.
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Poate ar fi mai bine daca ai face proiect separat pentru RO si EN - avand in vedere ca varianta RO este destinata romanilor, iar varianta EN strainilor care habar n-au de Romania.
Adica domain separat pentru fiecare, promovate separat, etc...
pai bine .... si continutul mai bun (in romana evident) face diferenta doar in Romania sau cum?Tocmai asta e explicatia. Continut mai mult, actualizat mai des si IBL-uri mai multe iti pot creste pozitia in SERP.
Ţin să te contrazic, am şi eu domenii .info care se situează foarte bine în SERPS şi nu am păţit să fiu penalizat.Un singur TLD e nerecomandat ( .info ) pentru ca ai sanse mai mari sa fii penalizat.
RE: .info: sa nu uitam de monden.info care a fost vandut recent, si de Gandul.info care este varianta online a ziarului MPI...
Neincrederea fata de .info provine din perioada cand era o extensie noua si ieftina, si tot spammerul si-a luat .info sa-l foloseasca pentru spam. Dar vremurile respective au trecut...
Dar extensia fisierului influenteaza cu ceva? Conteaza daca am .php, .html, .aspx & stuff? Daca da, e recomandata folosirea .html ?
De ce sa fii penalizat? Chiar daca sunt cele mai ieftine domenii de ce ar penaliza Google aceste terminatii? Nu mi se pare logic si corect, .info a fost creat pentru a informa , sau eu stiu ce , atat timp cat am un site care informeaza nu ar avea de ce sa fie penalizat.
Oricum am un site .info care e foarte bine pozitionat la o cautare ce are ceva concurenta si detroneaza multe site-uri .ro , cum spunea si thefan![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)