Tocmai asta e explicatia. Continut mai mult, actualizat mai des si IBL-uri mai multe iti pot creste pozitia in SERP.
Versiune printabilă
Tocmai asta e explicatia. Continut mai mult, actualizat mai des si IBL-uri mai multe iti pot creste pozitia in SERP.
Poate ar fi mai bine daca ai face proiect separat pentru RO si EN - avand in vedere ca varianta RO este destinata romanilor, iar varianta EN strainilor care habar n-au de Romania.
Adica domain separat pentru fiecare, promovate separat, etc...
pai bine .... si continutul mai bun (in romana evident) face diferenta doar in Romania sau cum?Citat:
Asa e logic :)
Ţin să te contrazic, am şi eu domenii .info care se situează foarte bine în SERPS şi nu am păţit să fiu penalizat.Citat:
Un singur TLD e nerecomandat ( .info ) pentru ca ai sanse mai mari sa fii penalizat.
RE: .info: sa nu uitam de monden.info care a fost vandut recent, si de Gandul.info care este varianta online a ziarului MPI...
Neincrederea fata de .info provine din perioada cand era o extensie noua si ieftina, si tot spammerul si-a luat .info sa-l foloseasca pentru spam. Dar vremurile respective au trecut...
da...si erau 2$ :D
Dar extensia fisierului influenteaza cu ceva? Conteaza daca am .php, .html, .aspx & stuff? Daca da, e recomandata folosirea .html ?
De ce sa fii penalizat? Chiar daca sunt cele mai ieftine domenii de ce ar penaliza Google aceste terminatii? Nu mi se pare logic si corect, .info a fost creat pentru a informa , sau eu stiu ce , atat timp cat am un site care informeaza nu ar avea de ce sa fie penalizat.
Oricum am un site .info care e foarte bine pozitionat la o cautare ce are ceva concurenta si detroneaza multe site-uri .ro , cum spunea si thefan :P