sa zicem ca am un site cu pr 4 si am multe linkuri cu pr 0. influenteaza cu ceva?
sa zicem ca am un site cu pr 4 si am multe linkuri cu pr 0. influenteaza cu ceva?
Web design este jobul de baza. Anunturi gratuite online este site-ul pe care incerc sa-l administrez
Orice link influenteaza. Pe langa PR sunt multi alti parametri ce pot aduce valoare, sau nu. Related content, vechimea site-ului, vechimea linkului, cate linkuri sunt pe site-ul respectiv, trust rank-ul, daca linkurile sunt de pe clase de IP diferite, daca linkul e in cadrul contentului sau separat, si multe altele.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
poate sa iti scada pagerank-ul pentru ca ai linkuri pe site-uri cu pr mai mic decat al tau sau orice BL conteaza mai mult sau ma putin ?
Orice ibl conteaza, daca e un ibl "curat", indiferent de ce pagerank are.
aham. ook. multumesc![]()
Web design este jobul de baza. Anunturi gratuite online este site-ul pe care incerc sa-l administrez
In genere, influenteaza. Pozitiv. Ai grija cat de trusted sunt outside links, si e un lucru pe care nu il poti controla. La cat mai multe!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)