salut. netul e plin de forumuri pe care se discuta problema. mai conteaza sau nu schimbul de likuri la google? pe webmasterworld se zice ca nu prea. merita sa te mai stresezi sa faci parteneriate de genul asta?
salut. netul e plin de forumuri pe care se discuta problema. mai conteaza sau nu schimbul de likuri la google? pe webmasterworld se zice ca nu prea. merita sa te mai stresezi sa faci parteneriate de genul asta?
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Depinde de scop: link-uri pentru PR? sau pentru trafic? sau pentru ce?
Cred ca discutiile sint diferite..ca si intrebarile mele.
Probabil ca ptr PR nu mai sint indicate..dar pentru trafic?
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Merita se pare, inca. Desi nu ai aceeasi valoare a link-ului, si desi se pare ca prea multe schimburi iti pot dauna chiar.Postat în original de meetzah @ Jan 12 2006, 01:24 PM) [post=9006
Eu incerc sa evit, sau sa ]
[/QUOTE]
Merita se pare, inca. Desi nu ai aceeasi valoare a link-ului, si desi se pare ca prea multe schimburi iti pot dauna chiar.
Eu incerc sa evit, sau sa fie cat mai putine reciproce.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
ai dreptate,pentru trafic sunt bune. sper doarca google sa nu le penalizeze
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Link-urile pot fi bune.
Se pare ca lumea nu intelege un aspect si a uitat ce isi doreste.
Orice actiune care aduce trafic pe site-ul tau, pune-o in practica. Optimizarea pentru motoare de cautare, e doar un trend (bun, ce-i drept) care te ajuta sa aduci vizitatori pe site, intr-un mod foarte ieftin.
Dar sa nu uitam ca promovarea in principiu costa bani, asa ca nu va asteptati de la SEO sa va aduca un site pe primul loc in topuri daca sunt mii de site-uri concurente, optimizate pe acelasi cuvant.
Deci, link-uirea e utila din ambele puncte de vedere. Dar faceti-o cu grija!
The Web Systems Engineering Blog
Ma gandesc la urmatoarea schema:Postat în original de vladimir @ Jan 13 2006, 03:41 AM) [post=9055
Fie site-urile A, B si C. Daca intre oricare 2 site-uri facem link reciproc, s-ar putea dupa ultimele informatii sa nu fie chiar ok pentru nenea Gogu. Atunci, daca link-urile s-ar face in stil:
A => B => C => A, adica un fel de link-uri circulare.
Voi ce parere aveti? A]
Deci, link-uirea e utila din ambele puncte de vedere. Dar faceti-o cu grija!
[/QUOTE]
Ma gandesc la urmatoarea schema:
Fie site-urile A, B si C. Daca intre oricare 2 site-uri facem link reciproc, s-ar putea dupa ultimele informatii sa nu fie chiar ok pentru nenea Gogu. Atunci, daca link-urile s-ar face in stil:
A => B => C => A, adica un fel de link-uri circulare.
Voi ce parere aveti? Ar functiona?
Merci,
Ciprian.
Info!
Reciprocal links - what they are and how to get them
Reciprocal Links and Their Importance
Google frowns on reciprocal linking
Reciprocal links are not penalized by Google
Sint vechi probabil (unele), dar nu cred ca poate confirma cineva "expirarea" lor in totalitate.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Conteaza. Si pozitiv, daca le faci cu cap, si negativ, daca le faci aiurea. Linkul tau trebuie pus pe o pagina relevanta, neamestecat cu altele cu care nu are nici o legatura, iar tu la randul tau trebuie sa oferi linkuri cat mai organizat, de preferinta sub forma unui director. Unii webmasteri schimba linkuri de-a valma, adica azi au o cerere de la un site de hoteluri, maine de la unul de articole, poimaine de la unul de avocatura etc. si pun toate aceste linkuri de-a valma. Un link de pe o asemenea pagina nu ajuta, probabil, decat pentru cresterea (infima) a PR-ului. Pentru un site care are nevoie de indexari frecvente, treaba asta poate fi buna, dar pentru unul care urmareste pozitionarea dupa anumite cuvinte cheie, poate fi daunatoare sau, in cel mai bun caz, neimportanta. In orice caz, anchor-text-ul e azi aproape neimportant pentru Google (eu ii dau un procentaj de importanta de 5%), importanta fiind "ambianta" in care e prezent linkul.
Lucian
Se numeste 3 way linkingPostat în original de ITE @ Jan 13 2006, 07:30 AM) [post=9058
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
<div class='quotetop'>QUOTE(Cristian Mezei @ Jan 13 2006, 10:15 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
Se numeste 3 way linking
[/QUOTE]
@offtopic: Merci gurule, pot sa te ating? :lol: (Prietenii stiu de ce)
@ontopic: Nici nu am stiut ca este un termen pentru asta. Anyway, ce credeti, ar prinde un sistem de link exchange automat care sa creeze doar n-way linking?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)