Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 13 din 13

Subiect: Mai Conteaza Linkurile Reciproce?

meetzah este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    976
    Putere Rep
    39

Implicit

ITE, cred ca ar fi ceva, dar cum sa faci sa fie o chestie deosebita de cele nshpe servicii de gen? ma refer la cele care iti promit ca iti plaseaza linkul pe 500, 1000 de pagini, etc. De asemenea, paginile din "inel" (A, B, C) ar trebui sa fie pe aceeasi tema. sunt multe de luat in considerare.

kevinro, ce te face sa spui pe pentru google nu este asa de important anchor-textul? totusi, 5% mi se pare imfim.
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

Ciprian Sorlea este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    5th September 2005
    Locaţie
    Cluj Napoca, Romania
    Vârstă
    43
    Posturi
    885
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de meetzah @ Jan 14 2006, 06:37 PM) [post=9119
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    ITE, cred ca ar fi ceva, dar cum sa faci sa fie o chestie deosebita de cele nshpe servicii de gen? ma refer la cele care iti promit ca iti plaseaza linkul pe 500, 1000 de pagini, etc. De asemenea, paginile din "inel" (A, B, C) ar trebui sa fie pe aceeasi tema. sunt multe de luat in considerare.

kevinro, ce te face sa spui pe pentru google nu este asa de important anchor-textul? totusi, 5% mi se pare imfim.
    Se poate face ceva automatizat, insa sistemul ar fi foarte complex.

In prima faza ar trebuie ca la inscrierea unui site, sa se poata alege cateva tematici dintr-o lista. Fiecare site ar trebui sa fie apoi manual verificat de catre un operator. In continuare, site-ul sa-si adauge 1-n ancore, titluri si url-uri, care de asemenea vor fi verificate de un operator.

In stadiul asta am avea un numar x de site-uri, fiecare cu un numar propriu de pagini indexate. Se poate face apoi un calcul prin care sa se determine numarul de ring-uri posibile... probabil nu doar de 3 site-uri fiecare. Apoi, in functie de numarul de pagini indexate, se determina numarul de link-uri de pe fiecare pagina, sau... daca link-urile nu vor fi sitewide, acest lucru nu mai este necesar. Apoi, se calculeaza distributia fiecarui ancor in paginile site-ului, etc. Calculele astea trebuie sa se faca zilnic, in cazul in care site-ul dobandeste zilnic pagini noi pe gogle.

Pentru a nu da impresia de link farm, link-urile respective ar trebui incluse intr-o descriere. Cu alte cuvinte, link-urile nu trebuie sa apara doar insiruite... ci sa apara intr-un text "tematic". Asta mi se pare greu de realizat dinamic, insa ar asigura weight maxim la link-uri.

Intradevar... sunt multe de luat in calcul... insa un sistem din asta cred ca ar avea success.

Se incumeta cineva sa facem o incercare? Ar trebuie sa avem macar 20 de site-uri, din 2-3 domenii, eventual sa ave]

[/QUOTE]

Se poate face ceva automatizat, insa sistemul ar fi foarte complex.

In prima faza ar trebuie ca la inscrierea unui site, sa se poata alege cateva tematici dintr-o lista. Fiecare site ar trebui sa fie apoi manual verificat de catre un operator. In continuare, site-ul sa-si adauge 1-n ancore, titluri si url-uri, care de asemenea vor fi verificate de un operator.

In stadiul asta am avea un numar x de site-uri, fiecare cu un numar propriu de pagini indexate. Se poate face apoi un calcul prin care sa se determine numarul de ring-uri posibile... probabil nu doar de 3 site-uri fiecare. Apoi, in functie de numarul de pagini indexate, se determina numarul de link-uri de pe fiecare pagina, sau... daca link-urile nu vor fi sitewide, acest lucru nu mai este necesar. Apoi, se calculeaza distributia fiecarui ancor in paginile site-ului, etc. Calculele astea trebuie sa se faca zilnic, in cazul in care site-ul dobandeste zilnic pagini noi pe gogle.

Pentru a nu da impresia de link farm, link-urile respective ar trebui incluse intr-o descriere. Cu alte cuvinte, link-urile nu trebuie sa apara doar insiruite... ci sa apara intr-un text "tematic". Asta mi se pare greu de realizat dinamic, insa ar asigura weight maxim la link-uri.

Intradevar... sunt multe de luat in calcul... insa un sistem din asta cred ca ar avea success.

Se incumeta cineva sa facem o incercare? Ar trebuie sa avem macar 20 de site-uri, din 2-3 domenii, eventual sa avem si site-uri din 2 domenii.
    Scriem pe blog despre Optimizare site-uri.
    Avem pentru voi peste 20 de Unelte SEO.

meetzah este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    976
    Putere Rep
    39

Implicit

impresionanta expunere...... eu as fi gata sa incerc cu e-oferta.ro
    problema e ca nu am nici cea mai mica idee cum s-ar putea realiza scripturile php care sa faca treaba...
    m-as oferi chiar sa analizez o parte din linkurile care se inscriu in program cu toate ca sunt cam ocupat anul asta cu bacul
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Atentie la linkurile in retea
    De big în forumul Google
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 13th January 2010, 18:52
  2. Eficienta linkurilor reciproce
    De Marius Cristian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 26th September 2009, 11:41
  3. Linkurile
    De Alex Dumitru în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 27th April 2009, 01:55
  4. Cum ar trebui sa arate linkurile
    De saw în forumul Google
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 28th November 2008, 16:34
  5. Sunt considerate linkuri reciproce?
    De beeuser în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 19th July 2008, 10:05

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •