Am un blog personal ... deci nu e cu filmulete sau alte prostii dar iau putin pe click .. 1 cent .. cate odata nimic dc ? ce sa fac ?
Am un blog personal ... deci nu e cu filmulete sau alte prostii dar iau putin pe click .. 1 cent .. cate odata nimic dc ? ce sa fac ?
pentru ca blogul e general si google iti arata anunturile cele mai generale- cele mai prost platite. (Mai adauga la asta si faptul ca e in romana... )
Daca vrei anunturi mai bine platite, trebuie sa faci siteuri nisate.
De ex, pentru mine in ro, nisa auto, plateste in medie cam 10 centi pe click. Nici asta nu e prea grozav insa mai bine ca 1 cent pe click....
am fost surprins aseara sa vad un click in valoare de 0.64$ ... e cel mai mare de pana acum
In fine... esti norocos cu faza cu 0.01$stii de ce zic asta... mi s-a intamplat o faza in care aveam 2 clickuri care valoarau in total 0.01$...
Cum reusesc? E simplu... Link
Cea mai buna nisa platita pe care am avut site este de Webhosting si servere dedi ... am luat putin aprox 2$ pe fiecare click ( 1.87$ , 1.90 , 2.10 etc.. )
/edit : site-ul era in engleza cu trafic SUA.
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happen”
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distanțe rutiere.
Iulian, nu poti compara traficul si clikurile din state cu cele de la noi. stiu ca citeam pe digitalpoint la un moment dat ca s-au inregistrat si clickuri de 15 usd. in functie de nisa.
La noi chiar si blog-urile de nisa nu au suficiente anunturi targetate, ce sa mai zici despre cele generale...
keep dreaming...
in Romania eu ii invinuiesc pe Advertiseri , si publisherii au o parte de vina ( unii ) deoarece au trafic prost , clickuri invalide si alte magarii ... dar sunt webmasteri cu site-uri romanesti care chiar ar merita sa castige mai mult pe contentul lor .
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happen”
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distanțe rutiere.
Asa se intampla si la mine... numai ca la mine fiecare click valoreaza fix 5 centi... rar cand am avut unul de 10Ori utilizatorii fac click pe aceasi reclama... ori atat valoreaza un click pe blogul meu auto
ps: am si un blog general si am inregistrat si click-uri de 1,20$... deci se poatedar se mai poate ca si din 5 click-uri sa fac numai 3 centi
![]()
azi am 0.2 am bagat numai anunturi text nu si imagine
Anunturile cu imagini sunt mai prost platite pe .ro decat cele text. Asta am observat pe parcursul a 5 luni.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)