Am un blog personal ... deci nu e cu filmulete sau alte prostii dar iau putin pe click .. 1 cent .. cate odata nimic dc ? ce sa fac ?
Versiune printabilă
Am un blog personal ... deci nu e cu filmulete sau alte prostii dar iau putin pe click .. 1 cent .. cate odata nimic dc ? ce sa fac ?
pentru ca blogul e general si google iti arata anunturile cele mai generale- cele mai prost platite. (Mai adauga la asta si faptul ca e in romana... )
Daca vrei anunturi mai bine platite, trebuie sa faci siteuri nisate.
De ex, pentru mine in ro, nisa auto, plateste in medie cam 10 centi pe click. Nici asta nu e prea grozav insa mai bine ca 1 cent pe click....
am fost surprins aseara sa vad un click in valoare de 0.64$ ... e cel mai mare de pana acum :)
In fine... esti norocos cu faza cu 0.01$ :) stii de ce zic asta... mi s-a intamplat o faza in care aveam 2 clickuri care valoarau in total 0.01$...
Cea mai buna nisa platita pe care am avut site este de Webhosting si servere dedi ... am luat putin aprox 2$ pe fiecare click ( 1.87$ , 1.90 , 2.10 etc.. )
/edit : site-ul era in engleza cu trafic SUA.
Iulian, nu poti compara traficul si clikurile din state cu cele de la noi. stiu ca citeam pe digitalpoint la un moment dat ca s-au inregistrat si clickuri de 15 usd. in functie de nisa.
La noi chiar si blog-urile de nisa nu au suficiente anunturi targetate, ce sa mai zici despre cele generale...
in Romania eu ii invinuiesc pe Advertiseri , si publisherii au o parte de vina ( unii ) deoarece au trafic prost , clickuri invalide si alte magarii ... dar sunt webmasteri cu site-uri romanesti care chiar ar merita sa castige mai mult pe contentul lor .
Asa se intampla si la mine... numai ca la mine fiecare click valoreaza fix 5 centi... rar cand am avut unul de 10 :) Ori utilizatorii fac click pe aceasi reclama... ori atat valoreaza un click pe blogul meu auto :)
ps: am si un blog general si am inregistrat si click-uri de 1,20$... deci se poate :) dar se mai poate ca si din 5 click-uri sa fac numai 3 centi :(
azi am 0.2 am bagat numai anunturi text nu si imagine
Anunturile cu imagini sunt mai prost platite pe .ro decat cele text. Asta am observat pe parcursul a 5 luni.