Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 19 din 19

Subiect: Redirect Temporar 303, Vazut Ca Ibl

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Site-ul respectiv este e pagini. ro
    Sigur nu este de azi-ieri la IBL (cel putin la mine...), dar recent, oricum...(nu tin minte de cand,sicer, am putine IBL-uri si fara schimbari la numar vad, nu am dat importanta).

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    369
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de too_night @ Dec 20 2005, 02:32 PM) [post=8193
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    veveve.epagini.ro?&#33; veveve.e-pagini.ro? Nu exi]
    [/QUOTE]

veveve.epagini.ro?&#33; veveve.e-pagini.ro? Nu exista decat veveve.epagini.com.
    Lucian

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de kevinro &#064; Dec 20 2005, 12&#58;52 PM) [post=8195

.com]
    [/QUOTE]

.com; scuze; doar ala care exista

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Cert este ca Google arata ce vrea el la capitolul IBL;
    eu unul am facut acum ceva teste cu site-ul meu si altele cunoscute/concurente, cu verificarile de rigoare;
    iar in cazul meu ii "scapa" multe link-uri care in schimb le vede la altii ca fiind IBL-uri,
    in conditiile in care, la multe dintre ele, sigur eram acolo cu mult inainte ca ceilalti sa stie ca exista locul respectiv.

Care e ideea? Stres, intrebari, asteptat urmatoarea saptamana, comenzi Google etc-etc?&#33;?
    Ca sa ce? Rezultatele nu-s nici pe departe reale, asa ca nu-i prea mult suflet pus pe tema asta?

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de too_night &#064; Dec 20 2005, 10&#58;41 PM) [post=8210
    eu unul am facut acum ceva teste cu site-ul meu si altele cunoscute/concurente, cu verificarile de rigoare;
    iar in cazul meu ii "scapa" multe link-uri care in schimb le vede la altii ca fiind IBL-uri,
    in conditiile in care, la multe dintre ele, sigur eram acolo cu mult inainte ca ceilalti sa stie ca exista locul respectiv.

Care e ideea? Stres, intrebari, asteptat urmatoarea saptamana, comenzi Google etc-etc?&#33;?
    Ca sa ce? Rezultatele nu-s nici pe departe reale, asa ca nu-i prea mult suflet pus pe tema asta?

google nu arata niciodata toate IBL-urile pe care le are catre un site, dar fi sigur, ca o data ce o pagina este indexata, orice link de pe]

[/QUOTE]

google nu arata niciodata toate IBL-urile pe care le are catre un site, dar fi sigur, ca o data ce o pagina este indexata, orice link de pe ea este luat in considerare.
    Boingeanu Ben

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de ben &#064; Dec 20 2005, 10&#58;49 PM) [post=8211
    google nu arata niciodata toate IBL-urile pe care le are catre un site, dar fi sigur, ca o data ce o pagina este indexata, orice link de pe ea este luat in considerare.
    Ben, stiu ca ...etc-etc, nu ziceam asta; ziceam doar ca reazultatele diferitelor comenzi Google nu imi par sa fie prea relevante; si, in cazul meu, concret in comparat]
    [/QUOTE]

Ben, stiu ca ...etc-etc, nu ziceam asta; ziceam doar ca reazultatele diferitelor comenzi Google nu imi par sa fie prea relevante; si, in cazul meu, concret in comparatie cu site(uri) concurent(e).

bobu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    25th January 2005
    Posturi
    62
    Putere Rep
    37

Implicit

Daca asa va fi de acum incolo trebuie sa mai imi angazez oameni care sa valideze siteurile inscriese in director

Eu am observat ca in ultimul timp Google a vizitat multe pagini de redirect de la mine din director cu toate ca am specificat in robots.txt sa nu le indexeze.
    (Cand am inceput roportal-ul motoarele de caiutare erau cam "idiotele" si dupa ce vizitau un redirect nu isi dadeau seama ca s-a schimbat url-ul. Daca pe site-ul respectiv link-urile nu erau absolute incepeau sa imi ceara tot felul de fisere de la mine de pe servar. Cred ca au mai evoluat intre timp )

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    62

Implicit

Ce-mi place cand arunc o vorba, si se isca discutii interesante, plapitante si folositoare.

Way to go community
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Acum am vazut (daca-i veche, asta e, nu trageti ...):
    countomat. com are, pe langa ceva link-uri directe, si cateva pagini cu rapoarte in care link-urile sunt
    de forma

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ati mai vazut asa ceva?
    De FireEyes în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 1st December 2008, 22:42
  2. Cel mai nesimtit SEO spam vazut vreodata !
    De meetzah în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 3rd April 2008, 22:11
  3. Trebuie de vazut...
    De undoweb în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 25th April 2007, 00:25
  4. Ati Vazut Noul Live.com?
    De alfie în forumul Alte motoare de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 10th March 2006, 22:31
  5. Ce Dupa Punct E Mai Bine Vazut?
    De Iskander în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 4th March 2006, 10:21

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •