Am preluat un site cu PR4 facut cu un editor html, pagini html normale. Am instalat joomla, artio joomsef pentru rewrite la url-uril .html. Am preluat vechile cuvinte cheie si descrieri de pe site-ul ala si le-am pus in noul site. A venit google, l-a vazut, a putut indexa totul (xhtml transitional 1.0 valid). Folosesc mootools pentru un efect la meniuri, dar link-urile se vad cum trebuie. CSS valid. Tehnic vorbind cred ca e bine. Am bagat meta-tag author, copyright si tot ce-a trebuit ... dar site-ul a picat in cautari rau de tot. Site-ul avea vechime, paginile erau de cand a fost facut site-ul.... sunt sigur ca am facut un seo mai bun ca pe site-ul vechi. Nu inteleg de ce am disparut total din cautari.
Apropo, am si o intrebare. Daca am la modele masina jucarie model jcr001 .... jcr1000 ... si fac link-urile html de genul:
masina_jucarie_model_jcr001.html
.....
masina_jucarie_model_jcr100.html
Asta e o problema pentru motorul de cautare google? Am tot citit pe forumul asta despre seo si am tinut cont de ce am gasit pe aici. Da' ma demoralizeaza scadearea asta drastica![]()

Răspunde cu citat