Salut, vreau doar sa intreb cine poate sa-mi "aduca" site-ul de anunturi din semnatura, pe primele pagini pentru cuvintele cheie "anunturi" si "anunturi gratuite" in cat timp (aproximativ) si ce cere.
Ps: stiu ca cer cam mult...
Salut, vreau doar sa intreb cine poate sa-mi "aduca" site-ul de anunturi din semnatura, pe primele pagini pentru cuvintele cheie "anunturi" si "anunturi gratuite" in cat timp (aproximativ) si ce cere.
Ps: stiu ca cer cam mult...
Ultima modificare făcută de startblog; 25th May 2008 la 21:29.
Cauta Anunturi Gratuite sau Odorizante Profesionale
Fara suparare, dar ceri un lucru aproape imposibil. In caz ca te-am descurajat prea tare, uite ce cred eu:
pt "anunturi" ~4 ani
pt "anunturi gratuite" ~3 ani
Pret: inestimabil(pt. cuvintele acelea nu cred ca ar fi cineva dispus sa-ti garanteze ca va reusi sa iti aduca site-ul in prima pagina) - ca sa-ti faci o idee despre preturi: solutiiweb.eu/promovare-web/ (nu este site-ul meu)
Ca sa mai grabesti putin lucrurile ar trebui totodata sa faci si o invetitie enorma in cumpararea de link-uri.
Link-urile de pe site-ul tau nu sunt seo friendly, te va costa si modificarea lor.
Sfat: daca vrei sa te pozitionezi mai pine pt. cuvintele anunturi, anunturi gratuite, pune link-ul pe acele cuvinte, nu pe cuvantul "carnet"
De durata imi dau seama ca este peste un an... Linkurile o sa le modific dar aveam nevoie de cineva care sa faca un efort (platit binenteles) sa inscrie site-ul in directoare, si tot ce mai tine de promovare... deocamdata investesc ceva bani in adsense si chiar daca sunt pe pagina 38 in google am 100 - 150 vizite unice.
Multumesc oricum.
Apropo cu Directorul web am reusit sa ajung in primele 5 pagini in 4 luni...dar nu mai am timp sa ma ocup personal de seo.
Ultima modificare făcută de startblog; 25th May 2008 la 22:02.
Cauta Anunturi Gratuite sau Odorizante Profesionale
3-6 luni pentru pagina 2-a si max. un an pentru top10 in google.ro
Nu se ofera pentru ca exista totusi ceva imposibil: garantarea obtinerii rezultatului.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)