Felicitari mie, am reusit sa-mi scot situl din sandbox!
Acum cateva saptamani am postat un thread despre situl meu in sandbox http://forum.seopedia.ro/google/8021...e-sandbox.html
Am reusit sa il scot in proportie de 20% dar suficient sa-mi refac traficul inapoi.
Am revenit in top ,chiar si mai bine pentru paginile pe care le-am optimizat,restul mai trebuie sa astepte.
Ce am invatat din experienta asta?
1)Termenul de vechime domeniu este prost inteles!!
Exemplu:
Domeniul meu fireangel.biz are o vechime de 9 luni.Am creat o pagina (Jocuri Sport) cam de 5-6 saptamani.
Am cumparat 10 linkuri site wide la el.Am mers pe ideea ca domeniul este vechi.Dupa 2 saptamani eram pe pozitia 18 la Jocuri sport.A 3 saptamana a scazut pe poz 400 si pe urma la coada rezultatelor.Atunci m-am gandit sai dau un boost si am plasat linkul la jocuri sport pe tot situl cam pe 12000 pagini indexate in perioada aia.
Rezultatul a fost:In cateva zile mi-a scazut tot traficul,Eram in sandbox total.pt unele cuvinte domeniul mi-a scazut 2,3 pozitii.
Am luat masuri. Am redus nr la backlinkuri la 4 situri site wide,Si am scos linkurile de p situl meu.
rezultatele se pot vedea!!! Am iesit din sandbox.
In cache la google paginile care sunt infectate inca mai au linku de la jocuri,cele care nu nu au linkul.
Este dovada clara ca google analizeaza fiecare pagina in parte inclusiv vechime.
Pt cei care fac deep linking tineti cont de asta.
2)Sandbox nu este penalizare,doar dezindexarea este penalizare.Sandbox este un filtru.
Am fost filtrat si [pentru ca am reactionat la timp am iesit din filtru.Totul a tinut de backlinkuri de pe pagini interne si externe.
3)Un subdomeniu,domeniu nu au valoare mai mare decat o pagina obisnuita!!
subdomeniul cat si domeniul din apache face redirect la index,chiar daca in url nu apare linkul cu index.
Google ca orice motor de cautare analizeaza continutul din index,vechimea linkului.
daca incepeti sa optimizati la fel domeniu.com si domeniu.com/index.php veti obtine aceleasi rezultate!
Poate ca nu este asta exemplul cel mai bun dar oricum este ceva:
Pt poze fete - fireangel.biz/poze-fete.php locul 1 cu pr 2(sub el stau situri cu pr 3 si 4 care au in titlu si in link poze fete)(Backlinkuri - doar din pagini interne!!!)
pt Poze baieti -fireangel.biz/poze-baieti.php locul 5 cu pr 2(idem )
De ce este diferenta asta ditnre locul 5 si 1? Pentru ca am un backlink pe monitor.neogen.ro cu anchor poze fete pe prima pagina iar pt baieti am poze baieti sexy dar este pe pagina a 2.Bythe way pt mine neogen este un director web mai bun ca dmoz!!Si am muncit ceva ca sa aduc paginile pe primele pozitii.
Alte exemple de deep linking bazate pe backlinkuri interne ar mai fi asa
Pt poezii - fireangel.biz/poezii.php locul 4 (dar am 1 link pe un site din domeniu cu pr5 si ma ajutat cu 8-9 pozitii).
Pt versuri muzica fireangel.biz/versuri-muzica.php locul 8 (un link pus pe neogen si restul intern)
Si pt videoclipuri muzica fireangel.biz/videoclipuri-filme-muzica.php
locul 13 si nici nu am titlul formatat cum trebuie (Doar link intern)
Cam asta este totul desre sandbox si scurta mea istorie in el
Precizez ca mi-a crescut traficul brusc cam de 4 ori!Uitati-va pe trafic.ro
Cred ca am batut recordul pt cea mai rapida iesire din sandbox![]()