Cu siguranta sunt medote care te urca destul de mult in rezultatele google la anumite cautari, dar in acelasi timp sunt si foarte multi factori care influenteaza aceste rezultatea (pe langa concurenta mai sunt si schimbarile la algoritm google, comportamentale - ma refer la faptul ca de craciun se cauta mai mult "cadouri" /etc).
Cel mai important lucru, dupa parerea mea, este respectarea indicatiilor spuse la Webmaster Guidelines (intreaga sectiune My site and Google ar trebui citita) dar si regulile de compozitie ale unui document (headings, paragrafe, rezumate, descriere document, cuprins document si multe altele).
Pe locul doi ( hmm .. deja top) ar fi contentul. Multi nu constientizeaza ca trebuie sa aiba mult continut pe un site, mult continut si de calitate - prin calitate eu inteleg informatia cu care ramane un utilizator dupa ce citeste textul (pana la urma scopul principal e un numar cat mai mare de vizite). Evident eu as renunta la ideea de a insera in exces cuvinte cheie, textul devenind greu de citit (si enervant
)
Nu stiu cat o sa mai tina fuga asta dupa inscrisul site-ului in sute de directoare. Nu este mai natural sa ai un continut de calitate si care sa fie link-uit de cei carora le-a placut? Stiu, e mai greu asta, link-urile apar destul de greu, nu multi stiu sa puna link-uri pe forumuri / bloguri, dar sunt sanse mult mai mari ca acel link sa ramana mult timp (directoarele tot apar si dispar) si in acelasi timp este mai aproape de targetul tau (si uite asa se indeplineste si regula: e mai bine sa ai ibl-uri de pe site-uri de acelasi profil).
Nu sunt impotriva metodelor promovare/optimizare amintite prin forum, dar aceste metode isi au rostul abia dupa ce poti sa asiguri site-ului un continut de calitate. Cum zicea si leonte - efecte de scurta durata.
Mda .. uite un text optimizat pt cuvintele "continut" si "calitate"![]()

) ar fi contentul. Multi nu constientizeaza ca trebuie sa aiba mult continut pe un site, mult continut si de calitate - prin calitate eu inteleg informatia cu care ramane un utilizator dupa ce citeste textul (pana la urma scopul principal e un numar cat mai mare de vizite). Evident eu as renunta la ideea de a insera in exces cuvinte cheie, textul devenind greu de citit (si enervant
)
Răspunde cu citat