Recent am achizitionat un domeniu.ro pe care as vrea sa-l dezvolt ca un magazin on-line nisat . Am urmatoarele intrebari:
1. Nu sunt sigur ca vreau/am posibilitati materiale sa dezvolt ca o afacere proprie, adica sa fiu eu cel care gestionez afacerea, dar credeti ca merge ca eu sa dezvolt domeniul, respectiv adaug continut ,il optimizez full SEO, o mica promovare, design etc si tot ce tine de serviciile web , ca mai apoi sa incerc sa-l vand ? Sau eventual cum as putea face 'o proba' sa vad daca prinde magazinul? Sa intermediez eu produse cumparate din alte parti ca test? Sau nu are rost sa complic situatia?
2. Ce script free de e-comerce imi recomandati? Vreau sa aiba posibilitati full SEO
Multumesc.

Răspunde cu citat
In orice caz, persoana respectiva a spus ca se mai gindeste. Daca reusesti sa faci asa ceva, sa dai abonamente la preturi decente, chiar te voi recomanda. Teoretic, as putea face eu un astfel de site... sa las pe altii sa vinda... insa sint doua aspecte: 1. la cit timp mai am eu sa ma ocup de site-uri... 2. oricum, e ideea ta, si trebuie respectata, m-am saturat de cei care fura de la idei si pina la content... citeodata sint chiar scirbit, insa asta e o alta discutie, si nu vreau sa pic in off topic