Hehe... Subscriu lui Krumel... Eu insa, astept ceva de genu' "Legal Uncapper" cu sloganul "We'll get arrested! You won't!"... Daca s-ar inventa as fi primul care sa-l folosesc.
Hehe... Subscriu lui Krumel... Eu insa, astept ceva de genu' "Legal Uncapper" cu sloganul "We'll get arrested! You won't!"... Daca s-ar inventa as fi primul care sa-l folosesc.
Prin "imbunatatire" nu ma asteptam sa imi mareasca teava .. a fost un mod de exprimare .. Cert este ca nu are cum sa faca sa raspunda unele site-uri mai repede decat prin cache .. cred... Si atunci nu este ceea ce ma intereseaza .. Aceeasi poveste si pentru download acceleratoare .. Sunt povesti pentru copii .. Iar cei care spun ca "se simte" nu fac altceva decat sa se hraneasca cu iluzii .. Si cu asta am pus punct din punctul meu de vedere.
Happy chat in continuare !![]()
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
l-am pus. pentru site-urile pe care le accesez mai des se simte diferenta. mi se pare normal...
sper ca mecanizmul cu care se lauda ei ca aduc de la sursa numai diferentele intre ce au in cache si ce este de fapt pe site sa functioneze bine...
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
Offtopic
toto nu as fi crezut ca te pretezi la povesti pentru copii.
Te credeam mai serios.
Evident aparentele inseala.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Nu stiu cum functioneaza webaccelerator-ul de la google, dar in general la navigare se face risipa de banda. O pagina web in format html(excluzand fisierele imagine sau flash incluse) se poate comprima in general cam la 10% din dimensiunea originala. Un proxy care face compresie cand trimite, ia lar client face decompresie prin ceva programel local face un pic de economie.
Bruzli iti dai seama ca nu iti mareste banda. Doar ca unele site-uri ti le incarca intr-adevar mai repede.
Si e optionala instalarea lui.
Ma referam la faptul ca poate face compresie la transfer...
How does Google Web Accelerator work?
Alb pe negru sau negru pe alb.
da e clar, face compresie![]()
Cand am vazut acceleratorul de la google, prima mea reactie a fost:
"Daca e de la google, atunci rupe tot."
L-am instalat, si l-am rulat vreo 2 saptamani, timp in care m-am dat pe net foarte mult, cautand articole, noutati, documentatie, etc. Practic am accesat foarte mult continut text, fara prea multe imagini, in afara de cele impuse de un site cu un layout normal, fara prea multe fantezii si bannere publicitare. La tipul asta de content ma asteptam sa intervina nea Gogu' destul de des, si sa-mi comprime datele transferate. Ei, dupa 2 saptamani, cred ca am avut maxim 10 request-uri care au fost prelucrate de accelerator. Am strambat din nas, si l-am dezinstalat. Cred ca pe vremea aia era la versiunea beta, insa nu mi s-a parut a fi ceva ce merita sa-tzi ia din procesor.
Ca tot veni vorba de acceleratoare... acu' vreo 2 ani mi-am instalat acceleratorul de la Zapp... care accelera foarte bine... dar inapoi. Aia da experienta.
Originally posted by Bruzli
[b]da e clar, face compresie![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)