Ma interesa si pe mine intr-un timp sa fac modificarea asta, o sa incerc si eu acum sa vad ce iese.
Edit: vad ca nu pot sa-ti mai adaug puncte la reputatie, ti-am dat deja prea multe
Multumesc sovidiu!
Ma interesa si pe mine intr-un timp sa fac modificarea asta, o sa incerc si eu acum sa vad ce iese.
Edit: vad ca nu pot sa-ti mai adaug puncte la reputatie, ti-am dat deja prea multe
Multumesc sovidiu!
Ultima modificare făcută de w!ll; 2nd June 2008 la 17:56.
Eu nu stiu ce sa zic... mi-am setat pe Romania si am cam scazut in rezultatele "All" si regionale. Probabil ca e si de la modificarile facute in site... sper sa isi revina.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Mai ciudat o sa fie cand vin cu conversia din "puncte de reputatie" in puncte pentru un magazin de calculatoare
Daca la Google Groups nu raspunde nimeni sau daca se raspunde prea formal si fara vreun rezultat concret, cei care avem cont de AdWords sau de AdSense putem apela la un angajat AdWords/AdSense, el/ea ne va raspunde prin e-mail si de-acolo il rugam sa ne trimita mesajul spre un om de la Google Webmaster Tools.
Eu nu vad de ce nu ne-ar trimite mesajul mai departe; doar lucreaza in aceeasi companie si cei de la AdWords/AdSense stau ei la dispozitia noastra, nu invers.
am primit raspuns la intrebarea mea
cam ce reiese si din insemnarea de pe blogul lor, domeniile .com vor cantarii mult mai mult decat un domeniu .ro , .fr .gr etcSee this blog post on the Google Webmaster Tools blog. The user your
top-level-domain (.ro) to determine who your website is targeted to.
http://googlewebmastercentral.blogsp...google-defines...
Consider getting a .com domain to better target customers in any
geographic region.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)