se poate vedea pe Google Trends de cate ori a fost cautat un cuvant pe luna sau pe an?
se poate vedea pe Google Trends de cate ori a fost cautat un cuvant pe luna sau pe an?
nu, dar poti cauta in paralel 2-3 cuvinte pe acelasi grafic si iti poti face o idee.
De ex tu esti primul pentru "cuvant1" si vrei sa afli cati vizitatori ti-ar aduce "cuvant2" le cauti in paralel si vezi raportul dintre ele.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
@big - raportat la ce? in grafic anul este impartit in 4 deci la 3 luni..ok...dar pe verticala la ce raportez?
sunt interesat de un soft care imi poate face, daca nu un grafic macar sa-mi dea niste cifre legate de numarul de cautari al unui cuvant pe Romania.
mersi mult
Poate acest tabel - Google Press Center: Zeitgeist - poate sa-ti dea o idee despre cuvintele cheie cele mai cautate din Romania din ultima luna. Dar un raport detaliat cu numere, etc, nu stiu daca gasesti.
Aici Google Trends: Dec 17, 2007 poti vedea cele mai cautate cuvinte cheie "live" (cand m-am uitat eu, era "Updated 50 minutes ago").
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
mda..e interesant...dar as dori ceva mai specific (daca exista). ceva de genu sa bag un cuvant si sa-mi dea niste rezultate. am gasit cateva tooluri dar nu functioneaza pe romania.
nu cred ca ai inteles ce nu-mi convine la google trends...si anume ca graficul facut de ei nu prea imi este util...adica pe verticala care sunt valorile?
mersi mult oricum
Mi se par TOTAL aberante acele date. In primul rand nu cred ca pe locul 9 al topului pe Noiembrei in Romania putea fi celule stem (stem cells) ..adica TOTUSIcati dreq cauta celule stem???? Iar Google Trends am mai facut comparari cu el dar da niste boimi mari..niste cuvinte cheie care aduc 1000, 2000 de vizitatori sunt SUB MULT cuvinte cheie care aduc 10 vizitatori (asta a fost testat)....mie PERSONAL mi se par niste date orientative care te pot duce cu mult in eroare...
Pai singurul mod de a explica e prin exemplu:
Presupunem ca vrem sa aflam cati vizitatori ne-ar aduce Google pentru cuvantul "garsoniera".
Din 3-4 cautari pe google am gasit cuvantul "apartament" la care site-ul de pe primul loc are contor Trafic.ro.
Din statisticile respective ne dam seama ca primul loc pentru cuvantul "apartament" ne aduce 7-10 vizitatori pe zi.
Acum comparam "apartament" si "garsoniera" in Google Trends
Vedem ca numarul de cautari este cam jumatate, de unde tragem concluzia ca primul loc pentru cuvantul "garsoniera" ne va aduce 3-5 vizitatori pe zi.
Normal ca la cifre asa de mici eroarea e uriasa, dar am vrut sa dau exemplul de pe .ro pentru ca am vazut ca majoritatea lucrati pt intern. La extern lucrurile sunt mult mai simple, pentru ca sunt mii de cautari pe un cuvant si atunci raportul e mai evident.
Nu stiu daca metoda e corecta, dar eu o folosesc cu succes de la moartea overture pentru a testa nisele. Nu cred ca exista pe net, in mod public, statistici exacte ale numarului de cautari.
Pt kmedia: la mine trends a dat rapoarte corecte intre cuvinte, cel putin in cazurile in care am putut verifica.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
inteleg. as fi vrut un tool, varianta mi se pare un mic cam "manuala"
nu vreau sa cred ca nu exista undeva niste date mai ales ca google are mormane de data centere, bashca in curand o sa intram in web3.0 sau mai sus.
mersi big
nu exista asa ceva..
sunt doar estimari.
incearca si unelte de pe seobook.com
Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.
N-as crede ca Google ar publica datele respective
Daca ar fi totdeauna publicate cuvintele cheie cele mai cautate, MFA-urile ar fi calare pe acest tool si si-ar modifica lunar keywords-urile la cele mai "hot"...
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)