Google Trends oferă acum şi informaţii despre site-uri: număr vizite, cuvinte cheie, distribuţia geografică.
Un tool bun pentru analiza compeţiei, chiar dacă datele sunt estimative.
Google Trends oferă acum şi informaţii despre site-uri: număr vizite, cuvinte cheie, distribuţia geografică.
Un tool bun pentru analiza compeţiei, chiar dacă datele sunt estimative.
Din moment ce este furnizat de Googe, banuiesc ca datele sunt preluate tot din Google, Google Toolbar etc
Ia uitati-va la umele oraselor din Romania:
Bucure'ti, Romania
Mures, Romania
Timis, Romania
Conatarta, Romania
Iasi, Romania
Bra'ov, Romania
Ultima modificare făcută de w!ll; 21st June 2008 la 10:05. Motiv: Orase
Sunt preluate din motorul de cautare.
Cand cineva da click pe un link dupa ce a cautat ceva ,este contorizat si oferit ca suport de info in webmasters tool etc....
Imi poate explica cineva de ce se intampla acest lucru? Si mai excat ce masoara Google Trends? Multumesc!
Dupa cum am mai spus, google stie foarte multe despre site-urile noastre si vad ca acum nu ezita sa o si arate. de unde ar lua datele ... : analytics, motorul de cautare, adsense, adwords, google toolbar, feedburner...
Oricum cred ca vor fi probleme ceva legat de privacy policy, insa google trends ofera alte chestii, unii si-au dat seama si dejasi speculeaza din plin. Se pare ca alexa va avea de suferit, deja am verificat un site cu alexa aprox. 178 000 si unul cu aprox. 30 000 si conform google trends aveau traficul aproape la fel.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)