Caut un partener cu AdSense.
Dupa cum stiti ma plangeam pe mai multe forumuri ca am ramas fara cont la adsense. Desi la alte siteuri ma pot reorienta catre alte firme la unu din ele, si cel mai buclucas e cam greu sa fac asta.
Despre ce e vorba pe scurt.
Siteul este myfastblog.com
Este un site de free blog host in care blogerul are 60% din timp reclama lui iar eu am 40% reclama mea adsense.
Se poate seta pentru o sigurantza mai mare rate de 5 10 15% pentru admin.
Proiectul este unul pentru membri unui forum F.D.B. si le-am promis ca ii invatz sa faca bani cu adsense, ca vor castiga bani din asta, nu pot sa le iau spatile de reclama si sa pun alceva fara sharing doar pentru ca (tot din cauza lor) am ramas fara cont la adsense. In general cand promit o chestie o tin pana la capat chiar daca ies in pierdere.
Momentan sharingul e setat 100% pentru blogeri, ca al meu oricum nu are rost sa mai apara ca e blocat.
Caut partener care sa preia partea de 40% si din ce ii intra in cont, pune un filtru pe domeniu, sa facem 50-50.
Cine e interesat de asta va trebuii sa stie sa lucreze cu Adloger, sa aiba cont vechi, si sa fie sigur ca stie sa se fereasca de probleme.
Momentan reclama care o vedeti pe blogul principal sau blogurile mele este cu id-ul lui shoemoney, nu am vrut ca dusmanii sa stie ca au reusit sa mi-o faca, desi pana la urma tot or fi aflat.
Tot din aceasta cauza nu postez oferta aceasta la mine pe forum, am decis ca lucrurile de acum inainte sa se faca in liniste...

Răspunde cu citat
Nu cred ca o sa-l vedem pe shoe dat afara din Adsense dar oricum ar fi bine sa stie si el unde afiseaza reclamele.