blogul nu e doar in limba romana. e in toate limbile de unde vezi ca vine trafic + altele.
Siteul se face cu AI in engleza si dupa tradus in cate limbi vrei.
blogul nu e doar in limba romana. e in toate limbile de unde vezi ca vine trafic + altele.
Siteul se face cu AI in engleza si dupa tradus in cate limbi vrei.
.
Mersi, am înțeles. Ai folosit niște instrumente AI plătite, sau free?
Acel site nu este al meu. Varianta free o putem scoate din start, problema e ca daca doresti sa faci asa mult continut te va costa prea mult si nu renteaza, si atunci cei care fac asemenea proiecte au unele chestii custom.... adica unele servicii care costa le poti obtine si aproape gratis.
Eu prefer sa fac site-uri mai mici, care le pot modifica cat mai mult si tine sub control... la un site cu 200k articole e imposibil sa te uiti peste titluri macar daca sunt corecte.. dar la un site cu 500-1000 articole adaugate in timp e mult mai usor.
.
Nu prea se merita sa te axezi pe spamming/blackhat. Eu faceam o combinatie de spamming si whitehat prin 2014-2017 folosind GSA, RankerX si altele. Am avut site-uri mici si un mic PBN facut din domenii expirate si web 2.0, toate cu continut scris manual. Imi banase majoritatea site-urilor iar apoi cand am inceput sa le creez site-uri din mi le banase aproape imediat. Foloseam si proxies cumparate si tot am fost 'prins.'
Asa ca se merita sa faci asta doar ca ceva secundar sa testezi. Sau sa gasesti nise bune de churn and burn unde poti ranka rapid si sa ai conversie buna. Google va deveni din ce in ce mai bun la a detecta aceste tip de sites. E greu acum sa te indexeze si cand faci totul corect si whitehat... Oricum depinde si de nisa uneori. DAca e o nisa fara site, si tu ai primul site, vei ranka probabil altfel si vei scapa usor cu chestii blackhat.
Ideea este foarte buna pe varianta 2 daca faci 20 de site-uri cu siguranta o sa produci ceva in 6 luni sa zic.
Sfatul meu este sa nu incercati articole cu AI pe site-ul vostru care produce ceva, o sa vedeti un mare drop dupa 1-2 luni, va spun din proprie experienta.
Am facut 2 articole cu Chat GPT si le-am postat, totul bine vreo 2 luni apoi un mare drop, adica jumate din articolele de pe site au luat drop de pe pozitia 1,2 pe 3,4,5.
Nu stiu ce sa zic, dar per total ideea este buna daca faci constant site-uri.
Bafta!
un mic update.
Cumparat acest domeniu acum 3 luni, adaugat zilnic 1 articol automat, total articole 120 acum, trafic 50-80 vizite pe zi din cautare.
total ore lucrate la site 4-5 ore in prima zi.
domain.jpg
.
update site turism romania
articole postate 800 in 4-5 luni
ore lucrate la site 4-5 ore in prima zi.
rezultat ultimele 28 zile
ultimele 28 zile.jpg
.
Este un lucru bun atunci cand un om face teste si spune mai departe ce se intampla.Iti multumim ca ne ti la curent cu evolutia.Bravo si doamne ajuta sa functioneze!
E interesant ca inca functioneaa acest tip de SEO. Cam ce investitie lunara ai pentru toate programele folosite si altele necesare precum proxies? Presupun ca faci si backlinks automate, cel putin asa pare la bloground.ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)