Nu vreau sa fac o dezbatere, eram doar curios daca mai aveti rezultate relativ stabile in prima pagina. Eu am cateva domenii, zici ca aluneca pe gheata: acu 2 zile pe poz 3, ieri pe 6, azi pe 10, toate din aceiasi locatie. Azi de ex m-am distrat intre statiile de metrou, am testat acelasi site de la gara de nord la titan, la fiecare statie avea alta pozitie
Am observat miscari similare cu cele descrise pe mai multe nise. Articolul asta confirma variatiile pe care le-am observat.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Pe .ro, unul din tool-urile pe care le folosesc (nu dau nume ca mi-am mai luat reputatie proasta pt diverse recomandari) arata volatilitate 80-85% in ultimele 10-12 zile pe .ro pentru top 10 (si spun ei ca analizeaza peste 100k de kwd-uri).
Incearca sa te verifici cu ceva tool-uri de SERP volatility. Personal, pe site-urile pe care le monitorizam .. si nu sunt putine, nu observ fluctuatii foarte mari.