27th September 2017, 11:14
4 out of 4 members found this post helpful.

Postat în original de
mike07
Spune-mi si mie te rog, de curiozitate, ce faci tu cu click dreapta la el pe site? In afara de a da click pe link-uri si a scroll-a, altceva nu faci.. vrei sa dai click dreapta sa deschizi link-urile in alte ferestre? Nu cred ca e cazul.. inteleg acum ca vrei sa ii vezi sursa sa il ajuti.. dar in rest?!
Pai hai sa-ti explic cazuri intalnite de mine:
1. Unele persoane nu stiu sa apese pe scroll ca sa deschida intr-un new tab ... ceea ce folosesc click 2 ( click dreapta ) pentru a nu iesi din acea pagina.
2. Unele persoane nu cunosc multi termeni din domeniu tau de activitate: de exemplu daca ai vrea sa selectezi un model si sa cauti pe net informatii, majoritatea selecteaza -> click dreapta copy si dau cautare pe google.
3. Cineva doreste sa printeze acea pagina si sa salveze anumite date/informatii ( posibil si de contact ).
4. Sunt persoane care folosesc : back, forward, reload
5. Sunt persoane care se sperie/enerveaza cand nu le merge ceva si ies/inchid site-ul.
Cam acestea sunt motivele mele
sper sa nu te superi de adresarea mea dar eu personal dau exit dau vad un site care ma enerveaza.
Ultima modificare făcută de teocatalin; 27th September 2017 la 11:49.
27th September 2017, 14:42
2 out of 2 members found this post helpful.
Poate sa-l lase asa, nu sunt unul dintre clienti, nu ma deranjeaza cu nimic!
In opinia mea, e vorba si de respectul pentru vizitator.
Folosesc click dreapta pentru a deschide link-uri in pagina noua cand am de facut comparatii, pentru a copia expresii pentru cautari, pentru a marca paragraful pe care il citesc sau locul in care am ramas cand citesc pagini cu multa informatie sau prost formatate sau daca textul e mai usor de citit (mai putin obositor) pe negativ, etc. Sunt deja niste automatisme...
Ce sa caut eu la el pe site daca lui ii place sa se joace cu nervii mei?
Faptul ca i-au furat unii continut nu este o scuza pentru a ma trata si pe mine ca pe un hot...
Cum zice si teocatalin, de obicei parasesc imediat site-ul.
In plus, are pe site poze la rezolutia de 4032 x 3024 dar le afiseaza la 800 x 600, sa nu care-cumva sa le fure vreun vizitator:
https://polishprofesional.ro/wp-cont...1/IMG_3429.jpg
Ups, sa n-o furati! Nici pe astea: /wp-content/uploads/.... (n-am pus link-ul complet ca inca nu e indexat de G)
Si el se poticneste in fatul ca dau eu click dreapta...!