Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: Coborare in sherp

Afișare hibrid

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Cam brusc a scazut natural
    Dar da, ai dreptate, profilul de linkuri nu e chiar cel mai fericit. Iar daca vrei un sfat, pentru impingatoare, never, ever nu mai pune adsense. Nici analitics, nici nimic. Minunat ar fi daca ai posibilitatea sa le inregistrezi pe nume diferite si sa le hostezi random, la provideri diferiti.

Si inca un lucru: afilierea si adsense nu fac chiar casa buna. Daca adsense produce mai mult decat afilierea (desi in mod normal nu ar trebui sa se intample asta) mergi doar pe adsense. Si vice versa.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Robert Vezi Post
    Cam brusc a scazut natural
    Dar da, ai dreptate, profilul de linkuri nu e chiar cel mai fericit. Iar daca vrei un sfat, pentru impingatoare, never, ever nu mai pune adsense. Nici analitics, nici nimic. Minunat ar fi daca ai posibilitatea sa le inregistrezi pe nume diferite si sa le hostezi random, la provideri diferiti.

Si inca un lucru: afilierea si adsense nu fac chiar casa buna. Daca adsense produce mai mult decat afilierea (desi in mod normal nu ar trebui sa se intample asta) mergi doar pe adsense. Si vice versa.
    Am pus DOAR adsense pentru a testa aceasta teorie, site-urile nu au fost afectate pentru 1 an si 6 luni. Da, in viitor asa voi face, nici conturile de hosting nu vor mai fi pe numele meu. Chiar daca toate au fost pana acum, dar am platit acea optiune ca informatiile sa fie ascunse.

Afilerea si adsense fac o casa foarte buna in cazul meu si nu doar pe aceasta nisa. Pe toate ;-)

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Zice bine Robert, sa fiu in locul tau as cauta sa vad ce ar fi putut avea Panda cu site-ul meu.
    A fost cumva update Panda? Eu din cate am vazut pe net ultimul update "de orice fel" a fost candva in Noiembrie, iar in WMT nu am nici un advertisment.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Metode de coborare in SERP
    De Ammadeuss în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 13th February 2009, 16:22

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •