Nu stiu cum sa-mi dau seama daca e penalizare. In WMT dupa cum am mentionat nu spune ca e penalizat. Eu cred ca pentru ca am folosit adsense si pe site-urile de suport, valoarea link-urilor nu mai este luata in calcul si atunci site-ul a coborat. Plus ca eu nu am ma adus link-uri noi, chiar daca am domenii in asteptare si...
Urmeaza sa-l curat oricum si sa scot toate link-urile de pe toate site-urile, inclusiv reclmae si sa restructurez totul. Plus am mai creeat un topic, poate aveti chef sa ma ajutati: Reseller sau Server Privat
Multumesc tuturor pentru implicare![]()
Nu am vazut penalizari de ani de zile (defapt una singura am avut, cred ca prin 2009) insa parerea mea e ca siteul tau a scazut atat din pricina profilului de linkuri slab (directoare) cat si din cauta satelitilor (pbn-ului tau) pe care ai pus adsense.
Satelitii au toti ip dedicat, datacenter diferit, nu au linkuri spre alte siteuri ale tale (incat sa faci un footprint), au tema diferita, pluginuri diferite, whois privacy, etc? Daca nu, e clar.
Beleaua e ca poti scoate tu linkurile, dar daca isi revine, va dura luni de zile. Mai bine faci unul de la zero in timpul asta.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Toamna-iarna 2016 a cam fost plina de miscari si surpize din partea marelui G.
Poate fi penalizare si daca nu apare in WMT. Acolo iti apare doar daca e penalizare manuala, nu algoritmica. Da-mi te org PM cu url-ul(se pare ca oricum toata lumea il stie), o privire in plus nu strica.
Din cercetarile mele am ajuns la concluzia ca site-ul nu a fost penalizat. A scazut natural datorita lipsei de dezvoltare pe partea de linking, dar pe langa ca ma voi ocupa de aceasa parte voi avea grija sa imbunatatesc si continutul, eventual chiar sa modific site-ul total si sa fac pe home page o pagina statica cu un articol de vreo 2000 de cuvinte.(Daca stiti un professionist pe aceasta nisa, let me know)
Untitled.png
Cam brusc a scazut natural![]()
Dar da, ai dreptate, profilul de linkuri nu e chiar cel mai fericit. Iar daca vrei un sfat, pentru impingatoare, never, ever nu mai pune adsense. Nici analitics, nici nimic. Minunat ar fi daca ai posibilitatea sa le inregistrezi pe nume diferite si sa le hostezi random, la provideri diferiti.
Si inca un lucru: afilierea si adsense nu fac chiar casa buna. Daca adsense produce mai mult decat afilierea (desi in mod normal nu ar trebui sa se intample asta) mergi doar pe adsense. Si vice versa.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Zice bine Robert, sa fiu in locul tau as cauta sa vad ce ar fi putut avea Panda cu site-ul meu.
Am pus DOAR adsense pentru a testa aceasta teorie, site-urile nu au fost afectate pentru 1 an si 6 luni. Da, in viitor asa voi face, nici conturile de hosting nu vor mai fi pe numele meu. Chiar daca toate au fost pana acum, dar am platit acea optiune ca informatiile sa fie ascunse.
Afilerea si adsense fac o casa foarte buna in cazul meu si nu doar pe aceasta nisa. Pe toate ;-)
A fost cumva update Panda? Eu din cate am vazut pe net ultimul update "de orice fel" a fost candva in Noiembrie, iar in WMT nu am nici un advertisment.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)