Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Cat de mult mai conteaza daca numele domeniului contine cuvint cheie ?

nofearboy este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th October 2016
    Vârstă
    46
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit Cat de mult mai conteaza daca numele domeniului contine cuvint cheie ?

Vreau sa-mi mai fac un site si nu stiu daca ma ajuta la seo sa pun domeniul calculatoare-reparam.ro care ar contine cuvant cheie sau cronserv.ro care ar fi brandul .
    Nu ma intereseaza sa retina cineva numele sitului ci doar sa -l pot duce cat mai sus pe google pe 2 cuvinte , unul dintre ele fiind "reparatii calculatoare"
    Multumesc !

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    40

Implicit

Depinde si de directia in care vrei sa mergi. Daca ai bani ia-le pe amandoua, fa un blog cu sfaturi despre reparatii calculatoare pe calculatoare-reparam.ro si fa-ti pagina companiei pe cronserv.ro

Bine inteles pe blog imediat sub titlu un banner mare cu telefonul si oferta ta de servicii, vizibil pe toate paginile.

Asta poate fi o abordare, o alta abordare poate fi cea cu seo redirect, sau o alta foarte faina e cea cu landing page...... faci un landing page cu text lung pe calculatoare-reparam.ro cu o oferta exclusiva care expira in 3 zile, etc.... si care sa iti genereze vanzari.

Sper sa vina si ceilalti cu alte abordari si sfaturi ca si eu sunt curios ce parere are lumea pe tema asta, eu sunt adeptul brandinguli si in unele cazuri am mers pana acolo incat am inregistrat si marca cu numele respectiv.

nofearboy este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th October 2016
    Vârstă
    46
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit

ok dar pentru varianta cu blogul trebuie sa fac seo si pentru calculatoare-reparam.ro si pentru cronserv.ro ?

Floki este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    15th March 2015
    Vârstă
    57
    Posturi
    301
    Putere Rep
    24

Implicit

In momentul de fata, inca, la varianta brand adaugi cateva linkuri puternice si relevante si te apropii de varianta cu kw in numele domeniului. Viitorul este incert.

matrimo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    26th January 2011
    Locaţie
    Bruxelles
    Vârstă
    46
    Posturi
    142
    Putere Rep
    28

Implicit

Nu as alege un nume de domenii cu "-". Consider ca atunci cand domeniul contine un cuvant cheie, ajunge in prima pagina mult mai repede... Cel putin la Bing / Yahoo ajunge in top in cateva zile. Exemplu: cupidon.ro a ajuns deja loc 2 - 3 in Serp pe Bing si Yahoo si 25 in Google, intr-o saptamana.

Atentie: Daca nu dispui de mijloacelele necesare&timp sa promovezi brandul, alege cuvinte cheie. Nu as alege ceva de genul calculatoare-reparam.ro deoarece ordinea nu suna bine in limba romana. Personal nu imi place nici cronserv.ro ... Gandeste-te si la depaneo.ro care este liber sau ... altceva ordi.ro (liber) care vine de la "ordinator" (pc) in limba franceza.

Floki este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    15th March 2015
    Vârstă
    57
    Posturi
    301
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de matrimo Vezi Post
    Nu as alege ceva de genul calculatoare-reparam.ro deoarece ordinea nu suna bine in limba romana.
    Tocmai ce am avut nevoie de ceva similar "reparatii xyz la domiciliu sectorul 1". Habar n-am ce branduri au iesit in fata, ai nevoie acum si mai ai nevoie peste 5 ani. Cand a trebuit sa sun din nou, iar am dat search.
    Pentru ceea ce cauta el, imporant e sa fie in primii 3 pe anumite cuvinte pe care poate converti. Daca "calculatoare reparam" are multe cautari, poate merge si pe asa ceva, cu sau fara liniuta.

Claudyou este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    28

Implicit

Alege varianta cu EMD/PMD. Inca conteaza cuvintele cheie in domeniu.
    Apropo de ce zice colegul Floki, de revenirea oamenilor, nu au nevoie foarte des, daca e sa aiba intr-o perioada relativ scurta, le ramane numarul tau in telefon, eventual il si salveaza daca sunt multumiti de servicii, daca nu, numai bine ca te uita. (joke)

Alege cuvinte cheie in domeniu, nu e o afacere de o viata (sau care sa aiba foarte multe directii de extindere) si la brand e vorba de timp si resurse.

Spor la reparatii si comenzi!
    Fara semnatura.

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    27

Implicit

Pe o nisa cu concurenta puternica nu conteaza in SEO keyword in numele domeniului, pe o nisa cu concurenta slaba te ajuta.

Xme
    Xme este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th May 2015
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    40
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu stiu cat de mult, dar sigur conteaza. Cuvintele cheie au un cuvant important de spus oriunde cu conditia sa fie prezente in pagina.

Ce nu conteaza asa mult este ordinea, mai ales ca sunt doua cuvinte. Daca ordinea inversa, adica cea corecta, este luata, este greu sa reusesti sa ii iei fata cu inversarea cuvintelor. Poti reusi prin posturi sau alte moduri, dar nu are rost sa stai in umbra acestui domeniu.

In schimb poti alege sa fi original sa alegi un alt domeniu care sa nu contina doar aceste doua cuvinte cum ar fi reparam calculatoare la domiciliu , repar calculatoare rapid, reparatii pc ieftin, reparatii pc bucuresti, etc.

succes

ucozer este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    6th December 2016
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    29
    Posturi
    74
    Putere Rep
    18

Implicit

Ia-ti un EMD daca sti sa faci optimizare ON-OFF Page safe , este usor sa iti penalizezi site-ul .

Varianta 2 este sa iti iei un PMD (Partial Match Domain ) - varianta mea favorita

Varianta 3 iti iei un domeniu cu brand-ul tau si atuncea poti face f.multe backlink-uri cu brand-ul tau si ce am observat ca merge foarte bine la anchor text (brand + keyword )

Have fun !

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Numele de domenii '.ro' pot contine diacritice, incepand de miercuri
    De zaho în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 4th June 2015, 20:52
  2. Cuvantul cheie in numele domeniului
    De valentin în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 19th January 2013, 08:27
  3. Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 19th September 2012, 19:55
  4. Cât de mult contează numele domeniului in SEO ?
    De Broscoi în forumul Chestionare
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 27th April 2011, 00:34
  5. Cât de mult contează numele domeniului in SEO ?
    De Broscoi în forumul Domenii
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 27th April 2011, 00:34

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •