Salutare. Sunt pareri si pareri despre marimea maxima a unei pagini pe care o poate indexa Google. Unii zic ca 100 KB, altii 120KB, altii ca 100 KB e deja foarte mult. Din experienta voastra care ar fi marimea maxima a unei pagini in KB ?
Salutare. Sunt pareri si pareri despre marimea maxima a unei pagini pe care o poate indexa Google. Unii zic ca 100 KB, altii 120KB, altii ca 100 KB e deja foarte mult. Din experienta voastra care ar fi marimea maxima a unei pagini in KB ?
Salut,
Cum reusesti sa faci o pagina de 100k? Eu nu am reusit inca.
Google iti va indexa o pagina de 100k. Problema este cu cititul si urmarirea link-urilor dintr-o asemenea pagina. In general este bine sa nu ai mai mult de 100 de link-uri intr-o pagina.
Cu stima,
Razvan Pop
Nici eu nu am ajuns la 100 KB la o pagina, insa la 85 KB da, in cazul unui portal tematic.
In cazul portalurilor tematice, ca de ex. despre carti sau electronice, nu e foarte greu de ajuns la astfel de dimensiuni ale primei pagini, fiind foarte multe lucruri de prezentat.
Mai bine imparti continutul pe mai multe pagini. Este de preferat aceasta metoda.
Cu stima,
Razvan Pop
Scrisesem eu niste chestii in site-ul vechi.
Motoarele de cautare indexeaza paginile mai mari de 100K, insa daca se poate reduceti marimea fisierului, caci Google va indexa pagina doar pana la 100K. Incearcati sa gasiti amanunte pe internet legat de acest fapt, totodata va recomandam folosirea Google toolbarului. Odata instalat va rugam folositi din Toolbar "cache"-ul si in cadrul acestuia cached text. Incercati acesta pe pagina mai mare de 100K, si veti vedea pana unde vede Google.
Recomandarea noastra: reduceti marimea sub 100K. Atat din punctul de vedere a motaorelor de cautare , cat si a vizitatorilor, care in caz contrar vor astepta cateva secunde bune pentru incarcare.
Raspunsul a fost completat de Iozsa Lenard
Cu stima,
Razvan Pop
Nimeni care are macar putin habar nu se apuca sa faca super prezentari de pagini intregi pe prima pagina a unui site.... e vorba de link-uri, oferte speciale, minim de informatii... iti dau un exemplu care imi vine acum in minte emag.ro - 82K
Sunt soft-uri de analiza ale paginilor care si la 75 KB indica un warning, si recomanda micsorarea acestora.
Uita-te la InSoft.ro. Nu am avut de ales, am peste 100 de link-uri pe pagina. Poti sa faci pagini de 100k, dar link-urile care vrei sa fie citite le pui in partea stanga.
Asta in cazul in care folosesti tabele, fiindca spiderii indexeaza o pagina intr-o ordine liniara.
Cu stima,
Razvan Pop
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)