Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Ajutor SEO - posibila penalizare

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    41
    Posturi
    355
    Putere Rep
    25

Implicit Ajutor SEO - posibila penalizare

Am inteles ca in ultimele zile, saptamani, nu conteaza asta, google ar fi implementat iar ceva in algoritm. Am un site (adica 2) de stiri pentru femei, dar pe unul intampin probleme. Cautarile din google par sa scada pe zi ce trece. Site-ul are aproximativ un an, nici unul pe care l-am facut nu a crescut asa de repede ca asta. Aveam in cateva luni undeva la 1000, poate chiar mai bine - Organic Search. Am inceput unele colaborari, interesante ce-i drept cu site-uri mari. Surplus de vizite, pe langa mia mea alta +1000 sau mai bine. Am trimis ca nebunu articole si in timp am ajuns sa fiu preluat de RTV, realitatea, si nu mai stiu cate naiba site-uri mari, dar si site-uri mici, cu trust slab. Nu m-am uitat la cautarile din google pana acum cateva zile cand am ajuns la cateva sute + preluarile care intr-o zi ajung si la 70%. Bouncerate-ul e mare fata de celalat site care am 1000 de viz dar orgnice.

intrebarile mele sunt:
    1. Cum iti dai seama daca te-a penalizat pentru content, daca nu ai zburat aproape de nicaieri din cuvintele cheie pe care le aveai in vizor?

2. E posibil ca traficul organic sa scada pentru ca eu am trustul mai slab ca celelate site-uri care imi preia articolele?

3. Se poate scapa de penalizarea contentului dublu? Cum?

Cineva mi-a spus ca am link-uri foarte bune la site, dar poate am fost penalizat din cauza contentului dublicat, sau asta: Google's "In The News" Box Now Lists More Than Traditional News Sites daca stie cineva engleza bine sa-mi spuna ce mai inseamna pe intelesul meu

Multumesc

noos este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th October 2007
    Vârstă
    38
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Continutul dublu se refera la paginile asemanatoare in cadrul aceluiasi site deci, stai linistit, nu este vb despre asta. De asemenea, preluarea continutului de catre site-urile de stiri este ceva ce nu atrage vreun tip de penalizare. Pentru a verifica daca exista o eventuala penalizare, conecteaza-te la contul Instrumente pentru Webmasteri si acceseaza Trafic de Cautare -> Actiuni Manuale ; verifica aici daca exista vreun mesaj privind o posibila penalizare.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    62

Implicit

Pe ce expresii ai cazut si cat?
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    41
    Posturi
    355
    Putere Rep
    25

Implicit

Acolo nu scrie nimic: NU exista actiuni manuale privind spamul web. Sorin, nu am mizat pe asta. Eu am facut link-uri la brand, si pe urma doar preluari. PE urma a urcat el singur la diverse cuvinte: moda, tunsori, naiba sa-l ia ca nu am verificat. Numai ca eu am trimis mereu articole, cu titluri diverse fata de la mine. Unele sunt preluate 50% si cu Citeste mai departe pe nume domeniu.ro si altele sunt preluate integral. am avut intr-o luna vreo 78 de mii pe urma a scazut treptat.

aaa.jpg

In septembrie am avut 26 de mii... Organic Searc, in Octombrie 17k in noimebrie 13 k si asa am scazut din ce in ce mai mult

Andrei Dumitru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    7th October 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    34
    Posturi
    38
    Putere Rep
    19

Implicit

Penalizare manuala e mai greu sa iti iei, trebuie sa faci mult spam ceea ce nu cred ca este cazul aici

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    41
    Posturi
    355
    Putere Rep
    25

Implicit

Pai asta zic si eu. Nu cred ca e cum zice NOOS. ar fi foarte tare. Cu singuranta penalizeaza contentul dublu si de pe alte site-uri. Tom daca vezi asta, poate imi zici o parere. Sau poate cineva care a mai patit asta

Gratian Alinei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    8th November 2013
    Locaţie
    Mangalia
    Posturi
    203
    Putere Rep
    22

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de florea Vezi Post
    In septembrie am avut 26 de mii... Organic Searc, in Octombrie 17k in noimebrie 13 k si asa am scazut din ce in ce mai mult
    Pe la mijlocul lui Octombrie, Google a cam scos penalizările; unele site-uri au trecut automat în față, altele un pic mai în spate. Odată ce site-urile nu mai sunt penalizate, posibil ca proprietarii/webmasterii să se fi ocupat de ele. Când treci brusc de pe pagina 1 pe 2+, ai de ales între să închizi prăvălia sau să mergi pe AdWords (și implicit scăderea la nivel macro pe organic). Scăderea pare logică.

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    41
    Posturi
    355
    Putere Rep
    25

Implicit

In octombrie era la inceput, nu se pune problema de penalizare. Cel putin atunci era curat curat.
    Scaderea pare logica si ti-o spune mai pe ocolite = cumpara si tu o sacosa de reclama de la noi
    Ultima modificare făcută de florea; 10th December 2014 la 19:06.

Nayeg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th November 2014
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Am trimis ca nebunu articole si in timp am ajuns sa fiu preluat de RTV, realitatea, si nu mai stiu cate naiba site-uri mari, dar si site-uri mici, cu trust slab.
    E posibil ca traficul organic sa scada pentru ca eu am trustul mai slab ca celelate site-uri care imi preia articolele?
    Eu văd o posibilă problemă aici. Preluările sunt periculoase în cazul în care site-ul care preia are mai multă autoritate. De obicei când Google găseşte acelaşi conţinut pe mai multe site-uri creditează ca sursă originală pe cel care se regăseşte pe site-ul mai autoritar. Şi nu spun asta din citite, chiar am experimentat pe un site cu autoritate unde am preluat câteva articole, de test, cu precizarea linkului, de pe site-uri mai puţin autoritare (cu vechime mai mică) şi Google a creditat ca şi sursă originală site-ul meu.

Ca să vezi dacă ai problema asta, încearcă să cauţi câte o propoziţie din articole şi vezi dacă site-ul tău apare primul, sau apare un site care a preluat de la tine.

Se poate scapa de penalizarea contentului dublu? Cum?
    Penalizarea pentru conţinut duplicat nu are legătură cu update-ul Penguin, ci cu Panda iar din câte ştiu n-a mai fost în ultimul timp un update Panda. Dacă faci ce ţi-am spus mai sus şi descoperi că nu eşti creditat ca sursa originală a articolelor, în ochii lui Google, trebuie să-l ajuţi să te vadă sursa originală, să nu rişti să fii tu cel penalizat, sau, în cazul în care ai fost deja, să scapi de penalizare.

Eu când am avut problema asta (mi-a fost preluat ceva conţinut de câteva site-uri autoritare, pe un site mai nou), am rezolvat cerând proprietarilor să şteargă respectivele articole, iar daca nu am putut să contactez sau nu au vrut să şteargă am făcut reclamaţie la Google.

Dar mai există şi conţinutul duplicat din interiorul site-ului, poate ai şi problema asta, acelaşi conţinut care apare în mai multe pagini din site. Ca să verifici poţi să foloseşti tool-ul ăsta: siteliner.com

Succes!

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    41
    Posturi
    355
    Putere Rep
    25

Implicit

Am specificat ca apar ei primii. Nu am cum sa apar in fata la realitatea... chestia e ca titlurile lor difera. Rar sun asemenea. Continutul e acelasi, insa titlurile ue le-am schimbat la ei. tocami sa nu apar in acelasi cautari. Nu am dublicat in site. Am avut o perioada buna de timp cand am experimentat asta. Nu am nici taguri, sunt noindex. Faza e ca articolul pleaca de la mine pe un site x si din site x pleaca catre realitatea, antena3, rtv si alte panare RSS care uneori si alea apar in fata mea.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Posibila teapa, rog ajutor
    De Catalin C. în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 30th November 2014, 15:20
  2. Posibila penalizare?
    De lecktronix în forumul Google
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 24th March 2013, 17:19
  3. Ajutor 'penalizare' site
    De andreiphd în forumul Google
    Răspunsuri: 3