Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Posibila penalizare !?

Buta Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th February 2008
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    35
    Posturi
    371
    Putere Rep
    34

Implicit Posibila penalizare !?

Salut tuturor, nu am mai prea frecventat seopedia ultimul timp, dar acum am o nelamurire, care sper sa fie de bine.Am un site nou in engleza, nisa divertisment si adevarul este ca am exagerat putin.In 2 saptamani am strans aproximativ 50 bl-uri si aproxmiativ 50 link exchange-uri.Continut nu am adaugat decat 40 de articole " "...E posibil ca sa ma fi penalizat deja google ? Sau este cumva este un google dance? Am sesizat aceasta problema de 2 saptamani si inca tot persista si nu am luat in considerare crezand ca este doar gd.Astazi am verificat si am observat ca index-ul imi este indexat; la site:url.com, apar paginile normal si se indexeaza de fiecare data cand adaug continut, iar la cautari am gasit site-ul doar la vreo 2-3 cautari, in rest nimic, nici la cautarea de baza nici la celelalte cautari care inainte eram pe prima pagina ( nu ma mai gasesc deloc ).Multumesc si sper ca am fost pe intelesul tututor.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

50 de link exchange-uri ? Adica ai facut link exchange cu 50 de site-uri? E cam enorm... Probabil ai intrat in sandbox daca zici ca site-u e nou.
    Daca cauti dupa domeniu te gasesti pe prima pagina? (fara vreun operator gen site:,etc.)
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th February 2008
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    35
    Posturi
    371
    Putere Rep
    34

Implicit

Numele site-ului este compus din 3 cuvinte cheie ( 123 ), iar daca pe g.com caut 1 2 3 nu ma gasesc, dar daca , caut 123 sunt primul.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

Implicit

Parerea mea e ca sigur ai prins o penalizare. Ai facut cea mai mare greseala cu cele 50 link exchange-uri in 2 saptamani.

Nu asa se face link building, trebuie sa-ti faci un plan pe cateva luni de zile, sa o iei sistematic, ai nevoie de linkuri cu keyworduri diferite si nu doar catre indexul siteului.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

In primul rand site-ul e prea nou. Chiar daca n-ai fi penalizat, si chiar daca ai keyword-urile 123 in URL cum nu ai vechime nu o sa apari primul pentru combinatia aia de cuvinte cheie asa rapid.

In al doilea rand, site-urile noi de obicei trec printr-o perioada de proba in care sunt rankate mai slab in SERPs iar apoi in timp ies din sandbox si apar destul de bine in rankings, depinzand foarte mult de content si de calitatea si frecventa backlinkurilor pe care le primesti.

In al treilea rand, daca ai facut 50 de link exchange-uri, sper ca o fii banat de tot pentru ca la valoarea aia nu mai esti site, esti link farm. Tot ce e pete 20 link-uri in plus la friends imi aduce a link farm si peste o anumita limita deja e daunator asa ceva. In plus, daca ai strans 50 de LE-uri in doar 2 saptamani, e clar

warrior este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    25th March 2007
    Posturi
    273
    Putere Rep
    35

Implicit

Prea multe schimburi de linkuri.. (Sterge toate linkurile externe de pe site)

Construieste in continuare linkuri de calitate (Poti sa aduni si 100,000 backlinkuri a doua zi dupa ce cumperi domeniul, daca sunt linkuri naturale si calitative nu vei fi penalizat)

La cautarea 1 2 3 pe google uita-te pe pagina 5 si vezi daca iti gasesti site-ul acolo.

Ar fi ok si un link sa ne dam mai departe cu parerea.

Spor.

ConstantinLG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    364
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de warrior Vezi Post
    (Poti sa aduni si 100,000 backlinkuri a doua zi dupa ce cumperi domeniul, daca sunt linkuri naturale si calitative nu vei fi penalizat)

Pai asta e problema, lui G nu ii prea plac cresterile masive , instantaneu, de link-uri.

Oricat de bun ar fi algoritmul, tot nu poate face diferenta(100%) intre un link natural si un altul nenatural. Si se pune problema pe acuratetea predictiei, deci mai bine lasa lucrurile sa decurga incetul cu incetul.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

Implicit

O alta chestie. Cate din cele 50 de link exchangeuri sunt site wide? Pe com se stie ca site-wide-urile sunt nocive.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    O alta chestie. Cate din cele 50 de link exchangeuri sunt site wide? Pe com se stie ca site-wide-urile sunt nocive.
    de preferabil ar fi sa nu faci site-wide, insa personal nu cred ca sunt "nocive"

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th February 2008
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    35
    Posturi
    371
    Putere Rep
    34

Implicit

Am facut link exchange-uri cu site-uri de calitate side wide, peste pr3...majoritatea pr4 si vreo 2 cu pr7.Toate site-urile cu, care am facut sunt site-uri de calitate, de aceeasi nisa.Totusi, am cerut o reconsiderare google si astept sa vad daca imi raspund.Din link-uri am scos 60%.Voi mai scoate din ele.Multumesc pentru raspunsuri.
    AM verificat si nu ma gasesc pe pagina 5 si nici pe restul paginilor.
    Edit: am uitat sa precizez ceva, ce am observat astazi.Site-ul este hostat pe hg si am un domeniu de baza, iar restul site-urilor hostate ar veni urldebaza.com/site.com iar pe urldebaza.com tineam un redirect, pentru a nu imi indexa urldebaza.com pentru ca asa vor aparea toate site-urile hostate.Problema este ca acel redirect s-a sters din greseala de ceva timp si la cautarea site-ului site.com, am gasit urldebaza.com/site.com , in loc de site-ul cu pricina.E posibil sa ma fi penalizat, pentru ca G, a luat in considerare asa zisa duplicate content, de pe acelasi IP ? Mi-am dat seama, dupa ce mi-am inscris site-ul in webmaster tools si la cautarea site.com zicea ca sunt pe pozitia 9, iar cand am cautat, nu era site.com ci urldebaza.com/site.com . Intelegeti? Sper ca am fost cat de cat intelegator.O seara placuta!
    Ultima modificare făcută de Buta Paul; 6th March 2010 la 00:54.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Posibila penalizarea pe IP?
    De Buta Paul în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 13th October 2009, 14:04
  2. Penalizare?
    De katalin în forumul Google
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 10th June 2009, 22:19
  3. Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 10th March 2009, 15:05
  4. dance sau penalizare
    De voidcode în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 30
    Ultimul Post: 12th February 2009, 10:08
  5. Penalizare Sau Nu?
    De bala în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 9th April 2006, 13:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •