astazi observ ca am urcat pe locul 6, prima pagina pe cuvantul cheie.
astazi observ ca am urcat pe locul 6, prima pagina pe cuvantul cheie.
de pe pagina 10 pe pagina 6 pentru siteul din semnatura.
Am 2 site-uri care au inaintat bine in serp..unul dintre ele de pe pagina 9 a aterizat pe pagina 4.
salutare. ati observat astazi ceva modificari? de prin jurul orei 14 observ niste modificari masive.. spre foarte grave. siteuri care apareau in prima pagina la anumite cuvinte nu mai apar deloc pana la sfarsitul cautarilor. siteulrile sunt inca in google, nimic in wm tools-nici la mesaje nici la penalizari manuale.
Offtopic
Nu credeti ca e mai util sa mentionati daca modificarile sunt pe .ro / .com si nisa pe care se produc?
si pe com si pe ro se intampla la mine.
defapt treaba e cam altfel:am 2 conturi de wm tools.. in unul am vreo 10 siteuri care sunt ok. iar in celalalt aproape toate siteurile au disparut din cautari. acum nu mai apar nici cu site:numesite . nu inteleg ce se intampla.
Confirm și eu pe COM, concurența dispare total, exact cum precizeaza și demonul bogdan, la site:numesite au ieșit din schemă. S-a mai întâmplat treaba asta pe 18-19 Ianuarie, am mai menționat într-o discuție similară într-un alt topic.
Pe .ro toate site-urile au urcat, nu stiu daca e rezultatul unui update sau rezultatul ultimei campanii de link building![]()
Ultima modificare făcută de Popa Mihai; 24th January 2015 la 07:57.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)