Fa un articol de peste 500 cuvinte, in care cuvantul cheie mentionat sa aiba o densitate de 3-5% si sa fie introdus in mod natural in text.
Fa un articol de peste 500 cuvinte, in care cuvantul cheie mentionat sa aiba o densitate de 3-5% si sa fie introdus in mod natural in text.
Densitatea nu trebuie neaparat sa fie intre 3-5%. De exemplu eu folosesc densitate de 2-3% si merge foarte bine.
Nici peste 500 de cuvinte nu este necesar. Merge foarte bine si cu 300+. Vorbesc din experienta proprie si pe nisa nutritie, sanatate.
Probabil depind si de nisa acesti parametri, insa cu o poza si 100 de cuvinte nu stiu daca poti face treba prea buna, indiferent de nisa (nu am citit nicaieri doar imi dau cu parerea).
Descrierea paginii este enorma (google citeste oricum doar o parte) si mi se pare mie nu prea relevanta. Ai pus meta keywords - nu ai nevoie de ele. Nu am vazut nici alt tag pe poza (poate ma insel si exista).
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)