Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: ce se intampla cu un site penalizat manual peste care trece si un update penguin

Afișare hibrid

mickhhp este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st March 2009
    Vârstă
    50
    Posturi
    35
    Putere Rep
    32

Implicit ce se intampla cu un site penalizat manual peste care trece si un update penguin

Astazi am scapat de penalizarea manuala impusa de maestrul GG, ok, un lucru bun, un prim pas. Site-ul pare curat acum (dixit GG), insa intrebarea mea este alta... ce se intampla cu un site penalizat manual peste care trece si un update penguin? Odata scapat de penalizarea manuala este nevoie sa mai astept un alt update pentru a creste putin?

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Discutia este mai complexa:

- penalizare manuala
    - penalizare penguin
    - penalizare panda
    - penalizare vanzare de link-uri
    - penalizare -5/6/8/10/50/100 etc.

Depinde pentru ce ai penalizare manuala, cand ai primit-o si ce ai facut sa "scapi".

De exemplu: Eu am 2 site-uri in portofoliu cu penalizare manuala eliminata, care erau top 3 pe cuvinte "grele" (inainte si dupa eliminare) si la ultimul penguin nu a contat, au primit din nou penalizare.

Eliminarea am "rezolvat-o" din "galagie"
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st March 2009
    Vârstă
    50
    Posturi
    35
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Discutia este mai complexa:

- penalizare manuala
    - penalizare penguin
    - penalizare panda
    - penalizare vanzare de link-uri
    - penalizare -5/6/8/10/50/100 etc.

Depinde pentru ce ai penalizare manuala, cand ai primit-o si ce ai facut sa "scapi".

De exemplu: Eu am 2 site-uri in portofoliu cu penalizare manuala eliminata, care erau top 3 pe cuvinte "grele" (inainte si dupa eliminare) si la ultimul penguin nu a contat, au primit din nou penalizare.

Eliminarea am "rezolvat-o" din "galagie"
    M-am ales cu penalizare manuala acum 2 ani... am scapat acum doua zile dupa multa "galagie" facuta plus peste 2000 linkuri in disavow... era imposibil de contactat toti webmasterii... linkuri acumulate in perioada 2006-2009 cand SEO insemna pentru mine cat mai multe BL indiferent de provenienta

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de mickhhp Vezi Post
    M-am ales cu penalizare manuala acum 2 ani... am scapat acum doua zile dupa multa "galagie" facuta plus peste 2000 linkuri in disavow... era imposibil de contactat toti webmasterii... linkuri acumulate in perioada 2006-2009 cand SEO insemna pentru mine cat mai multe BL indiferent de provenienta
    cele 2000 erau root sau site-wide? Daca sunt root, inseamna ca esti mare spamer, eu as renunta la domeniu. Se rankeaza cu putine links astazi, chiar merita domeniul?

Teoretic daca ai disavow, nu ti-o mai "primesti". Practic vezi exact la urmatorul penguin.

Ca sa cresti, te apuci de cumparat links, sau mai greu, de primit "naturale" Adu' si tu 10 autoritate, un pr6+ daca se poate + nise diverse.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st March 2009
    Vârstă
    50
    Posturi
    35
    Putere Rep
    32

Implicit

cele 2000 erau root sau site-wide? Daca sunt root, inseamna ca esti mare spamer, eu as renunta la domeniu. Se rankeaza cu putine links astazi, chiar merita domeniul?

Teoretic daca ai disavow, nu ti-o mai "primesti". Practic vezi exact la urmatorul penguin.

Ca sa cresti, te apuci de cumparat links, sau mai greu, de primit "naturale" Adu' si tu 10 autoritate, un pr6+ daca se poate + nise diverse.
    2000 catre root, a tinut 2007-2011, tinand cont de nisa (rent a car) a fost destul de rentabila experienta daca nu era domeniu/brand renuntam... merita, inca are autoritate din ce observ (pagina 50, domeniu 40)... bun pentru a "creste" alt site?

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de mickhhp Vezi Post
    2000 catre root, a tinut 2007-2011, tinand cont de nisa (rent a car) a fost destul de rentabila experienta daca nu era domeniu/brand renuntam... merita, inca are autoritate din ce observ (pagina 50, domeniu 40)... bun pentru a "creste" alt site?
    pe rent a car inainte de penguin 2.1 era un site cu 9 links (root) in top 3. N-am mai verificat de atunci.

Ce vezi tu autoritate e poveste Valorile respective sunt eronate, mai ales in cazul tau. Ai impresia ca stie cineva la ce ai dat tu disavow? Orice tool se bazeaza pe date aproximative, iar in cazul tau, false. Nici macar concurenta nu stie, asa ca dupa ce rankezi iar, o sa apara pescarii la pescuit de linkuri (disavow ).

Daca e brand, atunci poti sa-l pastrezi, dar curata tot ce este nociv, altfel ti-o primesti.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Am si eu o intrebare legata de penalizarea manuala, am cumparat un domeniu care s-a dovedit a fi penalizat manual pentru SPAM si continut copiat. Intrebarea mea este daca poti afla inainte de cumparare si introducere in WMT ca acel domeniu este penalizat. Iar a doua problema este daca mai merita sa lucrezi la site, in aceste conditi?
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Am si eu o intrebare legata de penalizarea manuala, am cumparat un domeniu care s-a dovedit a fi penalizat manual pentru SPAM si continut copiat. Intrebarea mea este daca poti afla inainte de cumparare si introducere in WMT ca acel domeniu este penalizat. Iar a doua problema este daca mai merita sa lucrezi la site, in aceste conditi?
    Am trimis o cerere de reevaluare pe 4.11 si iata ca pe 7.11 am si primit un raspuns bun, deci se poate! Asa ca daca aveti site-uri cumparate si au fost in trecut penalizate, faceti imediat o cerere!

Am primit o solicitare de reevaluare de la un proprietar de site pentru www://xxxx
    Anterior, echipa care gestionează spamul web a întreprins o acțiune manuală pe site-ul dvs., deoarece am considerat că acesta a încălcat regulamentul nostru privind calitatea. După examinarea solicitării de reevaluare a site-ului, am revocat această acțiune manuală.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Am trimis o cerere de reevaluare pe 4.11 si iata ca pe 7.11 am si primit un raspuns bun, deci se poate! Asa ca daca aveti site-uri cumparate si au fost in trecut penalizate, faceti imediat o cerere!

Am primit o solicitare de reevaluare de la un proprietar de site pentru www://xxxx
    Anterior, echipa care gestionează spamul web a întreprins o acțiune manuală pe site-ul dvs., deoarece am considerat că acesta a încălcat regulamentul nostru privind calitatea. După examinarea solicitării de reevaluare a site-ului, am revocat această acțiune manuală.
    Da, merge, dar doar pana la urmatorul penguin.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Da, merge, dar doar pana la urmatorul penguin.
    Mersi de sfat, o sa urmaresc evolutia, macar stim la ce sa ne asteptam.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Penguin Update Today..
    De alex.web în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 24th May 2013, 19:28
  2. Update Penguin, Sambata 06 Octombrie 2012
    De Robert în forumul Google
    Răspunsuri: 95
    Ultimul Post: 23rd October 2012, 13:23
  3. Google next Penguin Update will be Big
    De ivok în forumul Google
    Răspunsuri: 18