Cum fac cei de la compari.ro de le apar asa reclamele de la adsense, de exemplu aici - TV tunere - Preturi ...
Cum fac cei de la compari.ro de le apar asa reclamele de la adsense, de exemplu aici - TV tunere - Preturi ...
Asa apar reclamele pentru premium publishers. Adica peste 1 milion de unici pe luna. Daca site-ul asta este sau nu premium nu pot sa stiu.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Deci iti imaginezi ca dupa ce ca depasesc 1 milion de vizite si oricum castiga bine din adsense mai au si posibilitatea de a afisa reclama intr-un format care le mareste si mai mult castigul ...
Este super avantajos sa ai peste 1 milion de vizite unice , mai greu este sa ajungi la acest nivel ...
corect. siteul are trafic.ro si se poate observa cati vizitatori are.
cred ca publisherul in toata reteaua are peste 1 milion.. interesant si eu credeam ca trebuie pe 1 site.. dar asa... parca devine realizabila treaba
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
intotdeauna m-am intrebat cand vedeam pe unele siteuri gen digg.com ca au alt fel de ads
totusi nu prea poti face 1 milion de vizitatori ... adica iti trebe un site cu 33.333 vizitatori pe zi .... si tot nu ar merge la o luna de 30 de zile
Ultima modificare făcută de Silver; 12th October 2007 la 14:42.
cred ca trebuie sa bage din nou alt cod pentru adsense de forma aia , si nu codul dinainte ....
Sunt aproape sigur ca softpedia avea reclame de premium publisher anul trecut, daca tin bine minte. Plus ca softpedia afiseaza diverse tipuri de reclame in functie de ip-ul vizitatorului (geotargeting).
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
posibil sa aveti dreapte.
bun, unde se poate aplica pentru premium publishers?
thanks.
1. Iti trebuie 20.000.000 page views/luna sau 5.000.000 de cautari/luna pentru a avea cont premium.
2. Softpedia are cont premium, dar nu si-au "personalizat" reclamele (stiu deoarece am intrebat pe forum). Intr-o vreme aveau reclame "personalizate" pe site (nu forum), dar acum nu le mai vad.
3. Nu stiu exact de unde te poti inscrie pentru cont premium. Exista adresa asta https://www.google.com/adsense/premium dar face redirect catre pagina cu login. Daca ai aproximativ 20.000.000 page views/luna, poti sa le trimiti un email si sa le spui ca vrei sa aplici pentru contul premium.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)