"din cele 100 root" te referi la linkurile directe catre home-page?
nu stiu cat de incorecte sunt datele pentru ca exista trei domeni cu pr 6,4,4 care au link pus pe index-ul competitorului ce are partial EMD. aceste link-uri cred ca sunt site-wide avand in vedere ca se regasesc pe multe pagini interne ale acestor 3 site-uri autoritare.
Cineva de pe seopedia mi-a verificat domeniu pe un cont ahrefs sau majesticseo (nu mai stiu exact) si mi-a zis ca nu am site-ul penalizat. Se poate afla acest lucru daca ai un cont pe platformele astea de analiza? Mai mult, dupa anumite cuvinte cheie apare si home page-ul dar nu este keyword-ul care ma intereseaza pe mine
Ziceam mai sus ca initial am dat disavow la anumite linkuri de slaba calitate conform statisticilor "link detox", cred ca ai auzit de aceasta unealta. Acest disavow s-a petrecut cam cu o luna inainte de noul update.
Daca a fost folosita comanda Disavow pe ele, nu ar trebui sa mai implice costuri, nu?
Daca nu si-a revenit in 2-3 saptamani de cand a fost implementat nou update inseamna ca e nasol sau ar trebui sa mai astept. cineva imi zicea sa am rabdare ca isi va reveni...

Răspunde cu citat