Postat în original de
Butcher
Tendinta pe care o remarc la dl. google e sa fluctueze cat mai mult rezultatele a.i. sa te sileasca sa compensezi cu adwords.
E o intamplare cresterea peste estimari a veniturilor?
Rezultatele Google pe Q3 « Orlando
Despre scaderea importantei link-urilor din "directoarele de articole"..
Ma intreb cum face diferenta google intre un blog normal si un director de articole. Dupa faptul ca site-ul respectiv are sute/mii de autori diferiti ?

Ia puneti mana domnilor posesori de directoare de articole si eliminati link-ul de autor.
Alta metoda algoritmica de a detecta directoarele de articole nu imi vine in mine. Ah, si numarul de link-uri din articole sa nu fie mereu constant la 2/3 bucati.
Putem sa dam cu google de pamant!

articol (links), articol (links), articol (links), articol (links), articol (links), articol (links), links, links, links, links, articol (links), articol (links), links, links, links, links, articol (links), articol (links), links, links, links, links, etc.
Ce sa fie?
Care e diferenta de un blog? Numarul de articole (cuvinte) si cel de links. Cand un blog "sare" calul, urmeaza penalizare. Oricum si blogurile si-au luat-o, nu doar directoarele. Site wide sau coments? Gone. Mai raman link-urile in articole. Iar cand blogul tau e plin de link-uri, nu te mai penalizeaza, pur si simplu nu mai ia linkurile in considerare: iti dai singur disallow. Tu vinzi in continuare, clientii cumpara, dar vinzi si se cumpara doar trafic!

Postat în original de
Nic
Concluziile mele sumare, cam in linie cu ce a raportat toata lumea:
-- Linkurile "free" si low quality au fost devalorizate ( in special spam links+ spun content links). Chiar si siteurile fara linkuri rankeaza mai bine decat siteuri care au un profil format doar din linkuri proaste.
-- Mai putine linkuri de calitate "mare" te pot ajuta sa rankezi rapid pentru termeni competitiv.
E de bine, e de rau?
Da, asta am zis si eu si cred ca e corect, moral si cel mai important, ofera site-urilor noi sansa se se "bata" cu cei mari.
Mai putine link-uri, mai bune, mai scumpe vs multe linkuri, junk, free. Mai devreme sau mai tarziu, ca sa iti faci promvoare online, ai nevoie de buget. Cat? Depinde de fiecare, iar cand vrei rezultate rapide cu bani putini, la ce te astepti?
Ultimul penguin, a fost cel mai bun update, dupa parerea mea. A lovit bine si corect. Nu este nimeni penalizat din greseala, indiferent de ce sustin multi. Deci in sfarsit google este pe un drum bun cu penguinii.
Ultima modificare făcută de Tom; 18th October 2013 la 19:30.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.