Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 12 din 12

Subiect: Cum se comporta siteurile lansate recent?

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de John Vezi Post
    Salutare,

Am lansat de curand (in ultimele 2 luni) mai multe siteuri in RO, insa rezultatele sunt nesatisfacatoare. Nu am urmat aceeasi schema de link building, nu am adus backlinkuri ca nebunul, siteurile au continut unic si nu sunt hostate pe acelasi server. Nisele sunt diferite si medii dpdv al concurentei.

Alta data, cu cateva linkuri de calitate eram deja pe prima pagina. Acum ma scald ba pe pagina 4, ba pe pag. 5, iar unele articole nici nu le gasesc. Nu mai spun ca in fata mea apar tot felul de balarii si asta imi da de gandit. Consider ca am catusi de putina experienta incat sa ma intreb: ce pana mea se intampla? Observ ca e un haos general pe mai multe nise pe care le monitorizez in .ro.

La voi cum se misca siteurile lansate recent?
    In fata ta, apar 40-50 de site-uri, din care cu siguranta multe sunt balarii, deci ce-ti da de gandit?

Poti sa dai un exemplu cu unul dintre site-uri? Cel cu linkuri "mai de" calitate.

Un exemplu cu o nisa "haos general" sa ne uitam si noi?

Citat Postat în original de demonbogdan Vezi Post
    aceeasi problema. a mers si la mine inainte cu 4-5 linkuri de calitate. siteurile cresteau in 2-3 saptamani. acum am vreo cateva au 2 luni si nici un rezultat.
    Sunt prea multe constante in ecuatie ca sa poti generaliza ca: un site creste in 2 sapt cu 4-5 linkuri, este regula generala.

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Haotic SEO
    Site-uri cu link-uri spam urca si cresc precum fat frumos
    Site facut sa fie urca rapid, proiect serios nu urca deloc
    Din propriile mele observat ce este cu scop comercial (shop, link-uri de afiliere, reclame) este dezavantajat din start de google
    Site-urile spam au urcat si o sa urce tot timpul. A schimbat google ceva si nu stim noi?

Linkurile spam ajuta, te urca, doar ca riscul pe termen lung e major. Depinde de nisa si monetizare, dar cu siguranta SPAM rulls.

Site-urile de afiliere si cu reclame, au valoare mai mica pentru ca SCOT foarte multe link-uri. E greu sa rankezi pe cautari "grele" daca tu din pagina respectiva scoti cateva linkuri catre produsele sau serviciile pentru care vrei sa rankezi. Este basic seo, nimic nou.

Citat Postat în original de N.Paul Vezi Post
    Site-uri care fac spam excesiv sunt înaintea site-urilor cu conținut original. Sometimes the Truth Hurts
    Cand zici spam te referi la LINKS? Daca da, ce legatura au cu continutul?

Articolul este 80% despre schimbare data. Se practica de mult timp (vezi ziare si bloggeri celebrii de la noi), pentru trafic(vanzare banners, adsense, afiliere, etc.) si pentru ca ... google e prost. Dar solutia e simpla = fac toti la fel O sa avem posturi la secunda

10% despre spam. Am mai scris despre asta, nu mai repet. Spam rulls. Am postat nise grele,, nu cautari banale, unde spam rulls (sunt cateva posturi si pe forum).

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Da, eu imi pierd si site-urile cu autoritate in fata a bloguri blogspot, care fac keyword stuffing. Nici reportul nu mai ajuta cu nimic, tot pe pozitia 3 se afla undeva la concurenta medie.

Isi bate joc Google pe .ro cu ultimele implementari. Blogspot si bloguri personale, site-uri de 2 bani ajung in fata a ce muncesc eu. ma doare mai ales cand am site cu autoritate, care de 3 ani primeste constant linkuri naturale si acum pierde incetisor majoritatea pozitiilor. Multumesc Google!
    Blogspot are un avantaj normal din partea google. Il ajuta foarte mult sa aduca blogspot sau youtube in fata, eliminand cateva pozitii pentru site-urile normale = adwords!
    Sunt nise cu wikipedia sau /cu stiri, sau alte nise cu brands. Trendul este spre 20% din top 10 pentru afaceri = 3 pozitii. Restul la adwords

Report nu ajuta doar daca ai un 10+ reports (cel putin 10 webmasteri care au raportat acel site).

Site-urile noi au avantaj = luna (3) de miere, asa ca tot timpul o sa apara balarii in fata site-urilor vechi. Unul dintre motive este si "data" postului sau a indexarii = fresh content.

Mai este o discutie despre "autoritate" si acei 3 ani de "link-uri naturale". Te-ai gadit vreodata ca e posibil ca Google sa ia in calcul doar link-urile din ultimul an?

---------------------------

Pentru un raspuns la intrebarea din topic este necesat un test, pe 3-5 nise, cu cate 2 site-uri noi pe fiecare. Daca vreti sa le faceti publice, putem discuta pe date, altfel nu exista raspuns clar.

------------------------

Intre timp, cred ca discutiile din postul de aici, ofera destule raspunsuri la raspunsurile din acest post despre spam si site-uri noi.
    Ultima modificare făcută de Tom; 12th September 2013 la 00:00.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Mai este o discutie despre "autoritate" si acei 3 ani de "link-uri naturale". Te-ai gadit vreodata ca e posibil ca Google sa ia in calcul doar link-urile din ultimul an?
    Am site care nu a mai primit link-uri in ultimii 2 ani si sta bine mersi, dar nu pot sti cat au fost diluate, si daca nu cumva toate site-urile ce au link-uri mai noi nu au fost penalizate (este si un site clona dupa altul mai vechi pe un domeniu gratuit)
    Am site ce are ceva link-uri proaste de acum 3-5 ani si in rest nimic si a fost penalizat urat de pinguin.
    Sigur link-urile vechi te pot afecta negativ, pinguin tine cont de ele, ele raman mostenire, dar cat de mult te ajuta nu stiu
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cod JS cu siteurile mele.
    De demonbogdan în forumul Client side
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 15th June 2012, 22:34
  2. Schimbul de lincuri intre doua saituri recent deschise
    De stefan002377 în forumul Link Building
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 30th June 2011, 02:13
  3. Cum scot paginile indexate recent?
    De edy12006 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4