Moz publica un studiu (de la ei) despre influenta Google+ in SERP.
Surprinzator sau logic?
Moz publica un studiu (de la ei) despre influenta Google+ in SERP.
Surprinzator sau logic?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Eu am obiceiul sa ma pun in locul clientului, pentru a intelege mai exact ce trebuie sa fac pt el.
Daca eram in echipa Google, cu siguranta g+ avea avantaj. Dar daca G+ are avantaje seo (si are), e doar pentru cei care stiu, implicit cei cu care "google spam team" se lupta.
Asta inseamna ca avantajul o sa dispara mai devreme sau mai tarziu, in functie de cat de popular devine G+. Altfel o sa fie doar un alt stil de spam![]()
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Din testele mele la scara redusa, nu am gasit nici o diferenta cu sau fara g+, dar il itn acolo ca poate o data o sa conteze, cel putin asa o sa cred eu.
Sau poate pe .ro nu conteaza dar pe alte zone conteaza
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Eu cred ca are impact asupra SERPs, atata timp cat facebook conteaza ca si retea de socializare G+ de ce sa nu conteze in aceeasi masura ( cel putin )
Ea era frumoasa ca umbra unui gand ... Intre ape, numai ea era pamant ...
Eu am testat pe propria piele influenta G+.
Daca va intereseaza va pot spune schitat o treaba:
Eu am monitorizat o pagina care stagna de saptamani in google.ro pentru expresia "jocuri de logica".
Acea pagina nu a mai primit continut nou, link-uri, etc.
M-am hotarat sa ii dau cate un +1 zilnic si am adunat in total 5. Insa tin sa precizez ca plusurile le-am acordat dupa ce am efectuat o cautare dupa expresia mentionata mai sus.
Eram pozitionat pe rezultatul 34, iar dupa ce am acordat 3-4 plusuri am ajuns direct pe rezultatul 14, unde este si acum.
+15 G+ +50 facebook likes +50 facebook shares intr-o saptamina. nici o modificare in bine. din contra. a venit update-ul din 4 oct. si s-a dus tot.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)