8 sfaturi cum sa te protejezi de Penguin 2.0
Get your site ready for new Penguin 2.0 algo update!
8 sfaturi cum sa te protejezi de Penguin 2.0
Get your site ready for new Penguin 2.0 algo update!
Advertorial excelent la la SEO Power Suite.
Bine ar fi daca ar fii atat de simplu ...baietii aia incearca sa-si promoveze soft-ul si sa profite putin de "panica" care exista momentan...in rest nu spune nimic nou
E clar ca sunt pusi sa omoare. Penguin 1, dupa 24 incepe 2 si tot asa pana o ajunge pana la mama naibi sa-i pieptene
Parerea mea este ca nu mai poti face momentan nimic pentru a schimba situatia site-ului tau (buna sau rea).
Nu cred ca Matt Cutts e idiot sa spuna cand va fi lansat pinguin 2.0 fara sa aiba un interes.
Eu cred ca pinguin 2.0 va folosi date ce au fost colectate pana in data anuntului facut de Matt si ca el vrea sa vada reactia oamenilor si pregatirille lor intense si probabil inutile si daca este nevoie in urma lor sa mai faca niste ajustari de algoritm.
Poate nu am nici cea mai mica treaba cu realitatea dar aceasta este parerea mea.
Ultima modificare făcută de barzafurioasa; 22nd May 2013 la 02:22.
Tip: Cumparati reclama Adwords.
emm dezovlta putin asta
E o gluma, nu stiu daca e ceva de dezvoltat
Dar ca sa se inteleaga unde bat - reclama platita (adwords, afiliere etc), desi costa, are avantajul unei predictibilitati mult mai mari, si ofera siguranta.
Pe cand, daca te bazezi pe situl tau cu SEO pe locul 1, intr-o zi s-ar putea sa fii surprins cand te trezesti si afacerea ta s-a dus de rapa, din cauza lui Penguin 5.1.1.
Desigur, nu e valabil in orice caz, nu oricine poate folosi reclama platita, dar in multe cazuri poate fi.
Iar musiu Google castiga mai mult Adwords, la fiecare lansare de algoritm.... cand proprietarii de afaceri cu situri cazute, in disperarea momentului, isi dau seama ca e vremea sa lase SEO si sa incerce alta varianta ca sa supravietuiasca.
Am mai spus asta mai demult in alt thread - daca poti folosi reclama platita, seo trebuie sa vina deasupra. Paid = siguranta, organic = profit.
da, si eu cred ca din ce in ce mai mult Google incearca sa ne forteze spre Adwords.
American Marketing, pana acuma au vandut carti despre seo, acuma incep sa vanda carti cu sa scapi de Pinguin1, 2.0, 3.0, 4.0, 5.0Beta, 5.1, Panda, Zebra, Foca, Ratonul, Sobolanul, Cartita si altele
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)