Vezi Rezultate Sondaj: Valoare pozitie in SERPS

Alegători
27. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • 1 mai bun decat 3+4

14 51,85%
  • 3+4 mai bun decat 1

1 3,70%
  • 1 mai bun decat 2+3

11 40,74%
  • 2+3 mai bun decat 1

8 29,63%
Sondaj cu Variante Multiple
Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 12 din 12

Subiect: Valoare pozitie in SERPS

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Din experienta mea limitata cu un site unde concurenta avea preturi cam in aceeasi marja cu diferente minore, locul 1 converteste mult mai bine (la o cautare am mai multe site-uri in prima pagina loc 1, 2, 3 si 8) la cel de pe pozitia 8 aproape ca nici nu ajung comenzile, dar cel de pe pozitia 1 este cel mai bine facut din punct de vedere al usurintei de utilizare, al increderei pe care o inspira si a brandului, restul site-urilor sunt mai mult site-uri de prezentare sau EMD cu design slab
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Vad ca s-a cam terminat cu votarea, deci parerea majoritatii ar fi ca locul 1 e optiunea ce a mai buna.
    Daca mai sunt si alte pareri, mai ales precum a lui lovelife... Nu e relevanta pentru problema mea datorita faptului ca siteul de pe loc 1 este privilegiat si intrebarea era despre pozitii multiple ocupate de acelasi site in Top10, dar este singura parere exprimata a unui om [si] de vanzari.
    Matematic vorbind, 2+3 imi aduce cam cu 10% mai multe clicuri decat loc 1, loc 3+4 aduce mai putine clicuri decat loc 1. Vizite si vizitatori, loc 1 in favoarea celorlalte combinatii.
    Chiar daca ma repet, conversia la mine scade de la loc 1 in jos pentru siteuri cu o singura pagina in top. Deci alt atu pentru loc 1.
    Ca parere personala: stiu ca inainte eram impresionat placut de siteurile care aveau 2 pozitii in prima pagina. Imi cdadea impresia ca siteul respectiv este o autoritate din moment ce primeste 2 locuri. Vorbesc din perspectiva utilizatorului de google, nu de seo-ist. De asemenea, desi nu este acelasi lucru, vad ca si combinatia adwords+seo duce la o rata de vanzari mai buna decat daca ar functiona fiecare din cele 2 forme separat.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Pozitie SERP
    De ivok în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 15th September 2011, 09:28
  2. pozitie google diferita
    De catalindeva în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 14th April 2008, 23:14
  3. Pozitie reclama adsense
    De jeremy în forumul Adsense
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 27th March 2007, 02:38
  4. cum sa am o pozitie mai buna la google
    De vip_vyo în forumul Google
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 25th March 2007, 11:10
  5. Valoare de optimizare sau valoare comerciala?
    De WeaselMan în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 25th September 2005, 17:11

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •