Cred ca multi dintre noi au cazut in capcana trimisa de google, accea cu unnatural links. Majoritatea ne-am grabit sa facem reconsiderare si astfel ne-am taiat singuri craca![]()
Cred ca multi dintre noi au cazut in capcana trimisa de google, accea cu unnatural links. Majoritatea ne-am grabit sa facem reconsiderare si astfel ne-am taiat singuri craca![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Bine ca nu stau in copac. Nu e chiar asa, eu am trimis 2 cereri, ambele aprobate. REPET, e ca la ambasada SUA, cand mergi la viza, conteaza ce si cum spui (ai 30-60 sec, atat)! Nu sta nimeni sa se uite pe acte!
Si inca ceva: incercati sa intelegeti beneficiile penalizarii, pentru ca sunt destul de multe.
Am pretentii de la unii dintre voi, nu dau nume (TOTO), si deloc de la altii, fara nume (ROBY, DAN, Kidu...).
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)