Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 26 din 26

Subiect: Unde considerati ca se trage linia intre keywordurile locale si cele generice?

Afișare hibrid

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Ruleaza search-ul din exemplul tau pe mai multe masini, din locatii diferite din Romania, dar inlocuieste IP-ul cu Google . Rezultatele vor fi 100% identice = Myth BUSTED, iar daca vei da ping in Google de pe fiecare masina in parte, ai sa primesti raspuns de la un alt server Google, adica, cel mai probabil rezultatele s-au facut prin DC-uri diferite.
    Este foarte posibil ca la ping sa raspunda un datacenter iar la http un alt datacenter in acelasi timp, pentru rezultate obiective trabuie sa verifici in firewall ip-ul cu care sa conectat http
    Eu consider ca abordarea lui puthre sa fie cea mai corecta
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

sergiuliano este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Vârstă
    45
    Posturi
    499
    Putere Rep
    41

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Este foarte posibil ca la ping sa raspunda un datacenter iar la http un alt datacenter in acelasi timp, pentru rezultate obiective trabuie sa verifici in firewall ip-ul cu care sa conectat http
    Eu consider ca abordarea lui puthre sa fie cea mai corecta
    In cazul in care se sterge cache-ul browserului si cache-ul DNS ( ipconfig /flushdns ) IP-ul pe care te conectezi din HTTP este 100% identic cu cel pe care il afiseaza comanda ping

Nu am intalnit pana acum reultate SERP diferite , pentru search-uri rulate la distanta de doar cateva secunde / minute in aceleasi conditii, utilizand aceleasi atribute ... browser/ip/device etc ... Consider ca rezultatele sunt diferite in link-urile trimise the puthre pentru ca google tine cont si de alte atribute care nu se regasesc in interogarile facute de el... ca si idee unul poate fi google.ccTLD-ul ...

ca si argument care sa imi sustina abordarea ca fiind corecta este urmatorul raport:

Keyword Report - on keyword “lenjerie intima” - de verificat in cea de-a doua parte , pentru interogarile facute in limba romana

toate rezutlatele sunt identice indiferent de locatie - asta inseamna ca toate DC-urile google apelate , returneaza aceleasi rezultate atata timp cat cautarile sunt facute in mod organic. ( KeySR imita in detaliu procesul de cautare al unui utilizator nelogat in contul google , cu cache-ul sters, utilizand IP-uri din locatii diferite )
    Ultima modificare făcută de sergiuliano; 9th June 2012 la 10:50.
    GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Am facut un test acum cu doua compere conectate prin acelasi router la net, pe google ro am rezultate diferite si la ping imi raspund doua ip-uri diferite cu time si TTL diferit

Oricum cred ca ma stresez inutil cu astfel de amanunte
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Vârstă
    45
    Posturi
    499
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Am facut un test acum cu doua compere conectate prin acelasi router la net, pe google ro am rezultate diferite si la ping imi raspund doua ip-uri diferite cu time si TTL diferit

Oricum cred ca ma stresez inutil cu astfel de amanunte
    de acord, rezultatele la ping sunt diferite, dar incearca si cautarile pe "lenjerie intima" si ai sa vezi ca sunt identice , pentru ca ambele DC-uri sunt alocate aceleiasi zone si atata timp cat toate celelalte atribute sunt similare, si rezultatele vor fi la fel.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    84

Implicit

@Sergiuliano: Ceea ce spuneam eu e ca ar fi bine cand compari rezultate in cautari facute din orase diferite, ar fi bine sa accesezi acelasi IP de google, pentru ca altfel rezultatele pot diferi din alte motive(si ti-am dat si un exemplu in sensual asta pe niste keywords pe care le urmaresc eu si a caror rezultate se schimba de cateva ori pe zi in ultima luna). E normal ca unele rezultate sa difere de la un datacenter la altul, cand lucrezi cu zeci de mii de servere si cu mii de terabytes de date, nu ai cum sa le tii in sync, unele pot fi mai vechi, pe altele s-au aplicat niste algoritmi care n-au apucat sa se aplice in aceeasi masura in alte datacentere, etc.). Facusem la un moment dat si un tool care verifica ce rezultate difera in diverse datacentere ( http://forum.seopedia.ro/utile/20840...gle-dance.html ) dar nu stiu daca mai merge pt ca mai nou imi baga captcha de pe serverul meu .
    E doar o sugestie, daca tu nu crezi ca e important sau ca diferentele sunt minore, e ok pt mine
    Caut cu jingle.ro.

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Vârstă
    45
    Posturi
    499
    Putere Rep
    41

Implicit

@Puthre - gasesc interesanta abordarea ta din motive ce tin de intelegerea modului in care google intoarce rezultatele pentru queriuri custom, care asa cum am vazut in exemplele tale, pot fi mai mult decat surprinzatoare

pana acum insa, scopul nostru a fost sa obtinem aceleasi rezultate pe care le primeste un utilizator normal google, din locatii geografice diferite, iar setarea crawlerelor ca sa accepte de fiecare data un nou IP pt google datacenter, imita procesul real de cautare, fara a modifica nici un alt atribut si astfel reusim sa construim rapoartele de acuratete maxima, cu mult peste orice alta platforma concurenta, care in realizarea rapoartelor, omit sau forteaza o serie larga de atribute.

bdw, in scurt timp pe KeySR or sa fie disponibile rapoartele locale pentru cautarile mobile... atunci va incepe distractia de analiza a modului de ranking
    Ultima modificare făcută de sergiuliano; 10th June 2012 la 08:23.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Noile domenii generice
    De 100R în forumul Domenii
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 25th March 2012, 13:13
  2. Vizite venite pe toate keywordurile din tag cloud
    De Alex Dumitru în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 20th September 2010, 21:12
  3. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 7th May 2010, 01:00
  4. Inscrierea in dir strain te poate trage in jos?
    De cos_raq în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 8th October 2008, 23:06
  5. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 15th July 2008, 13:03

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •