Am nevoie sa inregistrez cateva domenii internationale (ex: .hu .de .bg ) pentru cineva.
Un domeniu .ro il pot cumpara la noi cu 30 euro , pe cand la anumiti vanzatori din afara costa 60 euro,deci dublu!!
Imi puteti recomanda un vanzator ieftin ?
Am nevoie sa inregistrez cateva domenii internationale (ex: .hu .de .bg ) pentru cineva.
Un domeniu .ro il pot cumpara la noi cu 30 euro , pe cand la anumiti vanzatori din afara costa 60 euro,deci dublu!!
Imi puteti recomanda un vanzator ieftin ?
Daca vrei sa gasesti cel mai mic pret va trebui probabil sa gasesti pentru fiecare tara in parte.
Eu personal, pentru ccTLD folosesc EuroDNS
nu recomand nimanui EuroDNS.
o simpla privire la pretul unui .ro acolo si veti intelege si de ce.
webs.hu, de ex., vand un domeniu .hu la 34 EUR/ 2 ani, in timp ce EuroDNS cer 28 Eur/an.
Prefer sa le administrez intr-un singur loc pe toate, decat sa merg in mai multe locuri (asta doar pentru CCTLD pentru celelalte folosesc Directi).
Depinde foarte mult daca vrei sa fie toate de la acelasi provider sau nu. Probabil ca pentru fiecare tara exista un anumit cel mai ieftin provider. Pentru .de pot sa-ti recomand ceva, insa nu din practica proprie.
1. Transferurile de la un registrar la altul costa in functie de TLD, fiecare tld are in general alte costuri pentru transfer. (in general se prelungeste cu inca 1 an).
2. De aia prefer se lucrez cu un nume cunoscut decat cu cate un registrar din fiecare tara despre care nu stiu nimic, si probabil nu pot afla din timp in caz ca pateste ceva.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)