Rezultate 1 la 10 din 823

Subiect: Schimbari majore de algoritm in google - Aprilie 2012

Afișare hibrid

I. Laurentiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    692
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de msoft Vezi Post
    Care e sursa link-urilor pentru site-urile care au primit link pe acelasi cuvant si au crescut ? Sunt surse cu autoritate sau combinate ?
    Analizand putin, atat cat mi-a permis timpul, site-urile care au primit link-uri directe pe o singura ancora din inscrierea in directoare nu prea le-a mers chiar bine dupa update. In schimb, toate inscrierile pe care le-am facut, si sunt de ordinul sutelor poate, cu o diversificare cat mai mare a ancorelor nu au avut probleme. Si vorbesc de multe site-uri care au avut linkuri doar din directoare web.
    Tind sa ma gandesc tot mai mult sa maresc numarul de ancore pe care-l cer la inscrieri, ba chiar sa impun un numar minim de 4-5, nu 1, chiar daca timpul de inscriere va fi putin mai mare. De asemenea, cred ca am sa ofer cateva pachete de inscriere in directoare + comentarii dofollow, comentariile doar pentru pagini interne/categorii ale site-ului in speta, asta pentru densitate. Ma rog, sunt simple supozitii in clipa de fata, pentru ca pana nu se stabilizeaza odata nebunia, nu prea am cum sa trag concluzii exacte.
    Singurul avantaj de dupa update pare sa-mi apara in randul catorva site-uri la care chiar n-am facut pic de seo sau site-uri la care am inscris doar in cateva directoare + cateva comentarii....unde am fortat, s-a ales praful...pana si linkurile din advertoriale mi se par dubioase...spun asta pentru ca pentru un site am adus zeci de advertoriale din bloguri diferite, fara sa tin cont de nisa...rezultatul: mi-a zburat prin pagina 423423423.

Concluzia mea: Nu stiu ce declarau unii acum ceva timp, insa linkurile din directoarele, mai ales cele nisate, vor fi intotdeauna prima si cea mai ok sursa de linkuri.
    O zi buna.
    Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
    Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de I. Laurentiu Vezi Post
    pana si linkurile din advertoriale mi se par dubioase...spun asta pentru ca pentru un site am adus zeci de advertoriale din bloguri diferite, fara sa tin cont de nisa...rezultatul: mi-a zburat prin pagina 423423423.
    Anchorele au fost diversificate? S-au promovat mai multe pagini, sau indexul? Adaugarea de advertoriale s-a facut putin in graba?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google ? Ce algoritm foloseste? eu nu mai inteleg nimic
    De urania în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 19th March 2011, 14:01
  2. schimbari la google ?
    De dcosmin83 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th December 2008, 14:13
  3. schimbari google
    De mariuslmm în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th May 2008, 16:54
  4. Schimbari Google
    De Ciprian Sorlea în forumul Google
    Ultimul Post: 31st August 2006, 14:25
  5. Google Cumpara Un Nou Algoritm De Cautare
    De Ben Boingeanu în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Ultimul Post: 15th April 2006, 22:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •