Analizand putin, atat cat mi-a permis timpul, site-urile care au primit link-uri directe pe o singura ancora din inscrierea in directoare nu prea le-a mers chiar bine dupa update. In schimb, toate inscrierile pe care le-am facut, si sunt de ordinul sutelor poate, cu o diversificare cat mai mare a ancorelor nu au avut probleme. Si vorbesc de multe site-uri care au avut linkuri doar din directoare web.
Tind sa ma gandesc tot mai mult sa maresc numarul de ancore pe care-l cer la inscrieri, ba chiar sa impun un numar minim de 4-5, nu 1, chiar daca timpul de inscriere va fi putin mai mare. De asemenea, cred ca am sa ofer cateva pachete de inscriere in directoare + comentarii dofollow, comentariile doar pentru pagini interne/categorii ale site-ului in speta, asta pentru densitate. Ma rog, sunt simple supozitii in clipa de fata, pentru ca pana nu se stabilizeaza odata nebunia, nu prea am cum sa trag concluzii exacte.
Singurul avantaj de dupa update pare sa-mi apara in randul catorva site-uri la care chiar n-am facut pic de seo sau site-uri la care am inscris doar in cateva directoare + cateva comentarii....unde am fortat, s-a ales praful...pana si linkurile din advertoriale mi se par dubioase...spun asta pentru ca pentru un site am adus zeci de advertoriale din bloguri diferite, fara sa tin cont de nisa...rezultatul: mi-a zburat prin pagina 423423423.
Concluzia mea: Nu stiu ce declarau unii acum ceva timp, insa linkurile din directoarele, mai ales cele nisate, vor fi intotdeauna prima si cea mai ok sursa de linkuri.
O zi buna.

Răspunde cu citat