Cam la ce zicea Krumel ma refeream: "continutul unic, original, bogat"; mai putin bogat in cazul despre care vorbeam, insa sigur original.
In legatura cu asta, link-ul dat de Marius, cu thread-ul de pe webmasterworld: parere aprox.generala acolo refer.la faptul ca un continut original are marele atuu de a atrage back link-uri (care, dincolo de numar, sunt de calitate). Din nou, nu este cazul pt.site-ul despre care vorbeam, pt.ca NU are IBL. Si (alta idee discutata acolo), nici macar volum mare al content-ului nu are. Ba, mai mult, nici de vechime nu poate fi vorba...
Site-urile gen emag nu cred ca pot avea/au legatura cu problema; pe langa faptul ca acum pozitionarea lor inseamna mai mult impunerea pe piata si cunoasterea brand-ului, cum spuneati, eu nici nu vad cum un site pe domeniul asta ar putea avea content original. "Lucrul" la ele cred ca are leg.cu orice tine de SEO, mai putin content original. Ma insel?
Concluzia e oare ceva de genul: un continut original te poate ajuta imens, insa in conditiile in care lupta e destul de serioasa, deja intervin alti factori si content-ul trece deja pe locul 2 (sau cel putin nu mai reprezinta un factor hotarator)?

Răspunde cu citat