Citat Postat în original de iuddavali Vezi Post
Cred ca e simpla de dezlegat situatia ta. Concurenta a luat penalizari, a scazut in SERP sau a fost eliminata chiar, iar tu ai ramas printre cei afisati inca, cei care au lucrat bine de la inceput. Acelasi numar de cautatori pe mai putine variante => cresterea traficului celor ramasi.

Intocmai ca in povestea Cei 3 purcelusi. Cine si-a facut casa/site din paie a fost luat de vant. Cine a zidit site/casa serios, a ramas in continuare, chiar si cand "vantul google" s-a abatut cu putere peste curtea google.ro.
Este posibil.

Daca "tai colturile", pe moment ai succes, dar poate sa vina o zi cand zbori din index si nu stii de ce. Am trecut prin asta, cu mai multi ani in urma, si nu mi-a mai trebuit.
Daca insa alegi "drumul drept", dureaza mult mai mult si cere mai multe eforturi, nu faci bani o perioada, insa la sfarsit iese cu plus, si dormi linistit ca sa zic asa.

Eu de cativa ani incoace am mers pe varianta a doua, si nu-mi pare rau. Stiu unele persoane care au mers pe varianta asta, cate un blog obisnuit cu basic seo, nimic deosebit - si totusi le merge bine. Cunosc chiar o doamna casnica care are un astfel de blog/site, face 3000-4000 de unici pe zi si evident isi scoate cheltuielile din ads. A primit doar cateva linkuri de la prieteni, probabil inca vreo cateva din link exchange, si in rest scrie pe blog cand are timp si comunica cu utilizatorii. Pe ansamblu, nu e rau deloc pentru o casnica fara cunostinte de seo.