Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Continut duplicat - afiliere

Cata. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st August 2005
    Posturi
    330
    Putere Rep
    39

Implicit Continut duplicat - afiliere

Ma adresez in special celor care detin site-uri de afiliere, dar si celor care cunosc seo destul de bine.

1. Risc ceva daca voi avea o sectiune de cumparaturi in care vor fi aproximativ 50 000 de produse cu descrieri identice si linkuri de afiliere ?

2. Daca google va descoperi continutul duplicat e posibil sa penalizeze si celelalte sectiuni cu continut original sau si domeniul ?

3. Google citeste java script? Pot face ceva privind vizibilitatea linkurilor de afiliere?

Produsele le voi adauga progresiv, iar domeniul pe care le adaug are autoritate mare!

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

1. risti, continutul duplicat nu am sesizat sa fie o nenorocire, dar multe linkuri de afiliere, da.
    2. poate sa ti penalizeze sectiunea sau domeniul cu totul.
    3. daca le tragi prin feed, eu nu am gasit solutie. daca introduci manual, sunt solutii

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

@kidu si eu m-am gandit la treaba asta .
    Problema cea mai mare cred ca e redirectul.
    Daca ar fi un link curat in care sa inserezi codul de afiliat cred ar mai trece cu vederea.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

@Cata asta e si una din marile probleme in afiliere - continutul duplicat. Rezolvarea ar fi adaugarea de continut original in descrierea produselor dar la 50.000 nu prea e solutia buna pentru tine.

Daca le adaugi progresiv si ai domeniu cu autoritate mare pe care adaugi si continut original atunci nu cred ca o sa ai probleme. S-ar putea sa dansezi putin dar penalizari mari nu cred ca primesti doar din cauza asta.

Link-urile de afiliat sunt o problema in afara dar nu cred ca si in .ro. Am vazut cateva cazuri in rezultatele cautarilor pe google cand mi-a aparut in primele 3 pozitii un link de afiliat.Deci nu era link spre un articol sau ceva, era pur si simplu linkul de afiliat cum este generat de 2parale. Nu stiu cum a putut ajunge linkul ala acolo dar era. Daca google ar avea probleme cu linkurile astea ma gandesc ca n-as fi intalnit un astfel de caz.

Cu siguranta se penalizeaza continutul duplicat, asta am vazut, dar linkurile nu cred ca trag in jos deloc.

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    966
    Putere Rep
    37

Implicit

In general, ideea e simpla: continut original - site de afiliere din care sa castigi pe termen lung; continut duplicat - site care risca oricand sa fie penalizat (intr-un mod mai elegant sau nu). Regula asta se aplica la orice tip de site.
    Vrei un articol pe blog cetateanul.info? Lasa-mi mesaj.

Balauta este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    20th October 2011
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    50
    Posturi
    37
    Putere Rep
    27

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Google spune clar ca nu accepta site-urile concepute special pentru afiliere, si apo daca ami ai si duplicat content consider ca ai garantat un esec

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de Balauta Vezi Post
    Google spune clar ca nu accepta site-urile concepute special pentru afiliere, si apo daca ami ai si duplicat content consider ca ai garantat un esec

Si cum stie google ca tu faci afiliere? Poate pe .com stie, dar in .ro e mai greu. Singura mare problema e duplicate content pentru .ro, cum am mai spus.

Si ca un mare mare exemplu de reusita cu afilierea, duplicate content si altele este cautareduceri.ro. E primul pe "reduceri" devansand chiar si totulredus.ro care-i sustinut de intact de ceva ani, are duplicate content la greu(defapt doar asta are) si nimic continut in rest. Totusi are backlinkuri multe si bune si asta-i da autoritate mare, permitandu-i sa faca orice se pare.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Cat e greu e sa determini ca un site face afiliere in .ro? Daca faci un research de nici macar o ora ai sa observi ca cele mai multe site-uri de afiliere folosesc 2parale si profitshare si atunci automat site-urile care linkeaza catre astea doua le markezi cu un mic flag si ai cernut poate 90% dintre ele. Le mai cauti cu alti indicatori (continut duplicat sa zicem) si pac, le poti scoate din schema fara a lovi in prea multi "nevinovati".
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Cristi, asta e problema pe .ro: nu are cine sa faca asta pe .ro, Google nu e atat de dezvoltat.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Exact. Google in .ro nu stie prea multe iar marketingul afiliat de la noi e inca tanar. Probabil pe viitor vor face ceva si cu asta in functie de gradul de dezvoltare a MA de la noi.

Totusi sa nu uitam ca nu toti facem MA doar ajutati de feeduri si atat. Multi au reviews, forumuri si altele ,de aici asta ma indoiesc ca Google o sa dea in toti indiferent de cum e asezat siteul.

Chiar si pe .com google are ceva cu siteurile de MA dar cu alea facute prost. Oricum cum ar fi ne adaptam, pana la urma pentru asta sunt recunoscuti cei care fac MA

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Continut duplicat?
    De RandomHero în forumul Google
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 8th June 2011, 14:43
  2. Continut duplicat?
    De Kaa în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 24th May 2011, 14:24
  3. Continut duplicat
    De Leviathan în forumul Google
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 8th August 2010, 22:52
  4. Continut duplicat sau nu?
    De Ionut D în forumul Google
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 14th March 2010, 23:45
  5. continut duplicat
    De Cornelius în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 13th March 2009, 00:13

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •