Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Exact match domain si redirect

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

Implicit Exact match domain si redirect

Salutare,

Sa incepem prin acest articol : Are Exact Match Domains Too Powerful? Is Their Time Limited? | SEOmoz, care confirma faptul ca match domain, mai ales pe .com este un factor de ranking prea important.

Acum, eu am o intrebare : Am site-ul slabesteusor.info cu categoria asta : Slabeste Fara Efort | Slabeste usor . Ma ajuta sa cumpar slabestefaraefort.com, sa pun 1 articol , sa il bag in directoare si apoi sa fac 301 catre categorie ? Cat de mult ar ajuta ? A facut cine un test de genul asta ?

Dupa parerea mea ar trebui sa faca o treaba destul de buna
    Codeinwp.com - Wordpress experts

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    41

Implicit

Nu e etic, directoarele aproba un site nu un redirect, apoi daca scriptul directorului detecteaza un cod 301 s-ar putea sa si stearga linkul. Daca poti nu te complica.

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

Implicit

Nu asta era ideea 100R , pe mine ma interesa un exemplu practic, daca a incercat cineva, si cum l-a ajutat sau nu

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    41

Implicit

Se pierde ceva din valoare prin redirect, si zic eu, mai ales valoarea domeniului exact. Efectul emd-ului nu e atat de important, opinia mea e ca nu se merita, adica vreau sa spun ca poti alege orice domeniu, anchorul conteaza, valoarea emd-ului e nesemnificativa in jocul asta cu redirectul.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Eu banuiesc, fara sa fi testat, ca google va putea detecta faptul ca tu ai redirect 301 si nu mai putem vorbi despre un exact match. Valoare vei aduce prin redirect, dar nu valoarea de care se vorbeste in articol despre exact match.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

Implicit

Eu as fi tare interesat sa fac testul asta .A facut cineva de pe forum cu : ▷▷▷ ACOPERIS TIGLA METALICA 19 RON/MP - TIMIS TIMISOARA , ceva de genul , 40-50 domenii.ro indexate si apoi redirectate catre categorii etc ( bine ca inainte sa le dea redirect facuse schimburi de articole , care au tinut cateva zile e alta poveste ).

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

Daca domeniile respective au link-uri spre ele te ajuta si le lasi sa prinda ca domenii independent ceva vechime, te ajuta mult, dar daca exagerezi cu mai multe domenii risti o penalizare, pe cuvantul respectiv cred ca este mai usor si mai bine sa faci o optimizare direct pe directorul tau.
    O practica asemanatoare am vazut la cateva site-uri mari, cumpara site-uri cu autoritate si nu neaparat cu trafic pe care le redirectioneaza catre un director sau subdomeniu de al lor.
    Alta practica vazuta de mine este cumpararea de domenii asemanatoare cu ale concurentei, care au deja cautari pe numele domeniului si apoi redirectionarea catre o categorie sau subdomeniu.
    de exemplu cineva a cumparat un domeniul ca al meu fara sa mai a aiba liniuta "-" si la redirectat spre o sectiune
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

nekyian este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    31st January 2011
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

E adevarat, trebuie testat mai intai. Dar si eu sunt de parere ca nu o sa mai functioneze exact match-ul, google va afisa in cel mai fericit caz capatul redirectului / domeniul de baza. Strategia asta ar fi rupta in 14 pe .com daca ar fi posibila.

Balauta este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    20th October 2011
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    50
    Posturi
    37
    Putere Rep
    27

2 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

daca domeniu exact match nu este sustinut si de link-uri nu prea are nici o valoare redirectul poate daca este un direct typo in bara, cel putin asa cred eu

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Si de ce am primit negativ? Asa se distreaza unii cu unii care au mai putine posturi

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Nu intreba niciodata de ce-ai primit negativ pentru ca astra va atrage alte negative de la unii. Poate ca un anume user a considerat inutil postul tau si asa s-a gandit el sa reactioneze. Eu l-am considerat util

Reputatia e o chestie de subiectivitate pana la urma si nu ai cum sa o impui decat prin alte raspunsuri bune. Cel putin nu poti sa te impui luand pe cineva la rost de ce ti-a dat negativ.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 20th September 2011, 13:29
  2. Freelancer in domeniul SEO/Link building. Ce inseamna mai exact?
    De tudorc11 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 25th February 2011, 15:19
  3. Adwords campaign - Broad match vs Exact match
    De dany24ro în forumul Adwords
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 27th October 2010, 12:58
  4. Domain hunting
    De inscaun în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 7th June 2007, 15:18
  5. Google Domain Name
    De BeFree în forumul Adsense