Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 35

Subiect: Ultima tehnica SEO

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Eu cred ca google ia in seama pentru suggest doar cautarile facute de utilizatori logati.
    Caut cu jingle.ro.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Eu cred ca google ia in seama pentru suggest doar cautarile facute de utilizatori logati.
    De ce-ar face Google asta? Pierd relevanta pe unele nise la greu...
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Ca sa nu fie spamati. Oricum cam in toate sistemele lor keywordurile au o bariera la care daca nu se ajunge, se considera 0. Si in google trends si in keywords tool se intampla asta. Nu cred ca pierd relevanta pentru ca au suficienti utilizatori inregistrati.
    Caut cu jingle.ro.

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Ca sa nu fie spamati. Oricum cam in toate sistemele lor keywordurile au o bariera la care daca nu se ajunge, se considera 0. Si in google trends si in keywords tool se intampla asta. Nu cred ca pierd relevanta pentru ca au suficienti utilizatori inregistrati.
    Dar uite... cati utilizatori inregistrati cauta jocuri (si derivate) si cati cauta stiu eu... chestii care au legatura cu web-ul.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

BlooM este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    45
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu vad logica, fara nici o suparare. Dupa umila mea parere, un motor de cautare ia in calcul relevanta rezultatelor pt un cuvant specific dupa numarul de cautari la nivel global, nu raportat la nr de utilizatori inregistrati. Si exceptand Google, cati utilizatori au cont pe Ask, Yahoo sau Bing, spre exemplu? Si rezultatele sunt 99% aceleasi...

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de BlooM Vezi Post
    Nu vad logica, fara nici o suparare. Dupa umila mea parere, un motor de cautare ia in calcul relevanta rezultatelor pt un cuvant specific dupa numarul de cautari la nivel global, nu raportat la nr de utilizatori inregistrati. Si exceptand Google, cati utilizatori au cont pe Ask, Yahoo sau Bing, spre exemplu? Si rezultatele sunt 99% aceleasi...
    Exact. Plus ca: ce spam? Cautarile alea tot s-ar face si daca s-ar tine si daca nu cont de ele...

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Exact. Plus ca: ce spam? Cautarile alea tot s-ar face si daca s-ar tine si daca nu cont de ele...
    Spam pentru autosugest. Gandeste-te ca promovezi o marca de mobila de exemplu. Ar fi foarte interesant sa ti se faca autocomplete cand scrii mobila prima optiune sa fie "mobila <marca ta>". Numarul de cautari mai e luat in seama si la dezambiguare. In cazul de fata chiar am cautat si cand cauti mobila iti arata si cautarile "ikea" "elvila" "mobexpert", si ar fi foarte util sa apara si marca ta mai putin cunoscuta acolo.

Eu nu spun ca sunt sigur ca nu sunt luate in considerare decat daca esti logat, insa mi se pare mult mai logic asa pentru ca pot fi mult mai siguri de statistici si pot evita spamul. Si au suficienti useri inregistrati pentru a putea ignora cautarile facute de ceilalti.
    Caut cu jingle.ro.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Spam pentru autosugest. Gandeste-te ca promovezi o marca de mobila de exemplu. Ar fi foarte interesant sa ti se faca autocomplete cand scrii mobila prima optiune sa fie "mobila <marca ta>". Numarul de cautari mai e luat in seama si la dezambiguare. In cazul de fata chiar am cautat si cand cauti mobila iti arata si cautarile "ikea" "elvila" "mobexpert", si ar fi foarte util sa apara si marca ta mai putin cunoscuta acolo.

Eu nu spun ca sunt sigur ca nu sunt luate in considerare decat daca esti logat, insa mi se pare mult mai logic asa pentru ca pot fi mult mai siguri de statistici si pot evita spamul. Si au suficienti useri inregistrati pentru a putea ignora cautarile facute de ceilalti.
    Cate cautari "mobila <marca ta>" stii? Eu n-am intalnit sugestie de "brand" niciodata. Dar cine stie, poate ma insel.

Televizoare: lcd, plasma, led, 3d e corect, dar samsung, sony, lg... nu apar niciodata.

Banuiesc ca cerinta se referea la generarea de "autosuggest" pe model: televizoare "ieftinache", dar nu pe "marca".

Repet, poate ma insel, de accea as vrea cateva exemple.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post

Repet, poate ma insel, de accea as vrea cateva exemple.
    Exemplu: cauti lenses
    sugestii:
    lenses for nikon
    lenses for canon
    lenses for nikon d3100
    deci nu numai ca apare marca dar poate aparea si un produs.
    Caut cu jingle.ro.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Exemplu: cauti lenses
    sugestii:
    lenses for nikon
    lenses for canon
    lenses for nikon d3100
    deci nu numai ca apare marca dar poate aparea si un produs.
    CORECT, si logic Nu poti cauta lenses, ci doar in combinatie cu ceva. Iar daca majoritatea cautarilor includ brandul, atunci google le afiseaza.

Deci e o tehnica, si topicul are sens! Trebuie testat si analizat, sigur functioneaza
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Link exchange ca tehnica de link building
    De Diana în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th April 2012, 01:40
  2. Probleme cu google in ultima vreme
    De edy12006 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 15th April 2011, 17:34
  3. Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 20th October 2007, 21:34
  4. Ultima reusita pe Google
    De florin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 9th August 2006, 14:59
  5. Olanda - Romania, o ultima speranta!
    De alphadesign în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 3rd June 2005, 12:51