Rezultate 1 la 10 din 35

Subiect: Ultima tehnica SEO

Afișare hibrid

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

Implicit

Nu e vorba numai de cuvant incorect gramatical, e vorba de sugestiile google care se cam bazeaza pe numarul de cautari, cum ar fi ca atunci cand scrii "jucarii " , sa nu apara noriel sau alte sugestii, sa apara ca prima sugestie jucarii emag . Nu cred ca e vorba numai de trafic, e si un fel de reclama destul de puternica zic eu.
    Codeinwp.com - Wordpress experts

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Maldinii Vezi Post
    Nu e vorba numai de cuvant incorect gramatical, e vorba de sugestiile google care se cam bazeaza pe numarul de cautari, cum ar fi ca atunci cand scrii "jucarii " , sa nu apara noriel sau alte sugestii, sa apara ca prima sugestie jucarii emag . Nu cred ca e vorba numai de trafic, e si un fel de reclama destul de puternica zic eu.
    Dar iti dai seama cat trebuie sa influentezi motorul de cautare ca sa influentezi un kw cautat, cum e jucarii? Plus ca, tu daca ai avea emag, te-ai apuca sa faci black hat? Poate fi falimentar din o gramada de puncte de vedere (din punctul de vedere al brandului, din punctul de vedere al traficului din google, ca sa nu mai zic ca ideile cu troieni&shit nu-s legale). Plus ca efortul poate fi considerabil. Si atunci mai bine... cauti alta modalitate de a aduce trafic cu banii si resursele alea.

S-o merita la medicamente si din cine stie ce micro-nishe. Kw-uri cu volum de cautari putine, dar cu tranzactionari mari.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Link exchange ca tehnica de link building
    De Diana în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th April 2012, 01:40
  2. Probleme cu google in ultima vreme
    De edy12006 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 15th April 2011, 17:34
  3. Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 20th October 2007, 21:34
  4. Ultima reusita pe Google
    De florin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 9th August 2006, 14:59
  5. Olanda - Romania, o ultima speranta!
    De alphadesign în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 3rd June 2005, 12:51