Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Pagini Iframe

Cata. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st August 2005
    Posturi
    330
    Putere Rep
    38

Implicit Pagini Iframe

Salut baieti,

Am o intrebare referitoare la paginile cu iframe, risc ceva daca utilizez in unele pagini cod iframe ( pagini externe ) ?

Am auzit ca nu sunt bine vazute astfel de pagini, nu ma deranjeaza daca nu vor fi luate in considerare. Tot ce vreau e sa nu-mi scada valoarea paginilor fara iframe, intr-un cuvant valoarea site-ului.

Stiu ca pot integra codul iframe in java script, este buna aceasta varianta?

Multumesc

Mihai C este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd February 2011
    Posturi
    139
    Putere Rep
    0

Implicit

Depinde ce vrei sa integrezi prin acel iframe.
    Daca este un continut pe care nu vrei sa il asociezi cu site-ul tau, este ok un iframe. In schimb daca este un continut pe domeniul site-ului tau, nu ar fi rau un widget js cu url-uri nofollow.
    De asemenea trebuie avute in vedere si aspectele de performanta. Daca incarci continut extern prin iframe, nu risti sa iti incetineasca site-ul daca serverul tert este lent. Daca in schimb faci asta prin js, site-ul tau va fi incetinit deoarece va astepta pana se incarca acel js.

Legat de SEO, un iframe este bun daca vrei sa iti pastrezi densitatea cuvintelor cheie pe acea pagina, dar te-as sfatui sa pui iframe doar daca este absolut necesar. Site-urile cu iframes nu sunt vazute foarte bine de Google deoarece majoritatea site-urilor care folosesc ifrmae, incearca sa "il pacaleasca".

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st August 2005
    Posturi
    330
    Putere Rep
    38

Implicit

E vorba de un program de afiliere, trebuie sa integrez o mare parte din pagina in iframe.
    Atat site-ul meu cat si respectivul sunt vazute foarte bine de google.

Ma gandesc ca daca il pun in js si isi da seama si va fi mai rau decat daca pur si simplu il pun direct :-s

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

In cazul asta eu nu vad vreo problema sa folosesti iframe.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st August 2005
    Posturi
    330
    Putere Rep
    38

Implicit

Chrome imi da redirect la pagina cu iframe pe ea, lucru care nu se intampla la celelalte browsere. Probabil o analizeaza si vede ca e mai mult decat o reclama banner sau un element mic inclus in iframe.

Renunt la ideea cu iframe pentru ca e clar ca daca browserul chrome are o astfel de parere si motorul de cautare poate pune un punct in minus.

Multumesc pt pareri!

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

Implicit

Cel mai probabil e o problema de la tine/script. Am siteuri ce contin iframe si browserul meu default e Chrome, iar asa ceva nu am intalnit...
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st August 2005
    Posturi
    330
    Putere Rep
    38

Implicit

Si eu am scripturi iframe ce contin bannere de reclame, sunt afisate corect.
    Dar cand e vorba sa afisez tot site-ul intr-un iframe imi da redirect spre el.
    Am verificat si alte site-uri care au inclus in iframe site-ul respectiv ( acelasi efect )

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Pagini focusate pe o tema sau pagini pentru fiecare subtema ?
    De Nichita în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 20th January 2010, 23:21
  2. Troieni si iframe
    De emanuel în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 26th October 2009, 14:38
  3. Iframe
    De gigipok în forumul Adsense
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 1st August 2008, 15:24
  4. Alternative pt <iframe> ???
    De vbcypher în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 31st August 2006, 14:09
  5. problema cu tag-ul <iframe> ?
    De andrei_soare2000 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 27th October 2005, 17:51

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •