Citat Postat în original de Cata. Vezi Post
Daca cineva apasa pe acel buton cine vede ca el a apasat ?
La facebook apare pe pagina de profil si e vazut de prieteni, dar aici unde apare ?
Link-urile la care ai dat +1 le poti vedea pe pagina cu profilul tau de pe google, este un tab +1.. La fel ca la google buzz

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de doro Vezi Post
Dă-ne și nouă link la pagina olandezilor unde au scris asta?
Am scris duminica un articol pe blog.. Se vede ca nu ma citesti Ai mai jos link-ul de pe SEWatch:

Google +1 Increases CTR in Organic SERPs, Ranking Boost Likely [Study]* - Search Engine Watch (#SEW)

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
Cati au fost cei care au incercat sa pacaleasca google si au esuat lamentabil? Sa fim seriosi. Nu faceti confuzii, g nu este ultimul idiot in materie.
Probabil pe termen scurt merge sa-i "pacalesti", dar nu dureaza mult pana sa isi updateze ei algoritmul si sa faca modificarile necesare pt a mai reduce din spam.. Cum a fost Google Panda, de exemplu... Iti dai seama ca ei sunt constienti ca lumea o sa abuzeze de +1 si nu-s asa de prosti incat sa faca botonul asta sa influenteze prea mult ranking-urile... Eventual, pot verifica si de unde vin aceste +1-uri.. la fel cum au spus ca tin cont de tweet-uri, dar se uita la autoritatea contului de twitter