De ce nu baga ei Dislike? E clar o masura sa contracareze Facebook, prin butonul lor Like, insa puteau sa fie mai inventivi. Rolul Like in Fb e clar, dar rolul de aici care e?
Google are inca plin de rezultate spam (in special in cautarile regionale). De ce imi dau ei o arma cu care sa "laud" site-urile, cand ne-ar fi mult mai util un buton simplu care sa trimita la plimbare spam-site-urile. Sau de ce nu ofera un sistem +/-1 ?
In functie de ponderea pe care o va avea in rezultate, s-ar putea crea o discrepanta intre site-urile cu trafic mare si site-urile cu trafic mic (eventual la inceput), dar cu continut de calitate. Miscarea ar putea fi insa contracarata usor daca cei de la Google ar folosi un raport (ok, daca din 10 utilizatori 5 dau +1 pe un site, iar din 500 dau 50 la al doilea site, as inclina sa cred ca tot primul e mai bun).
In ultimul rand, ma enerveaza ca vom avea un nou social shit pe toate site-urile... Daca nu le-a iesit cu Google Buzz (majoritatea site-urilor au doar RT si Share/Like) - buzz-ul nu trimite nici pe departe traficul celorlalte 2 - acum incearca cu un buton care te-ar avantaja direct in
serps. Intr-un fel, mi se pare disperata masura.