Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
De ce nu baga ei Dislike? E clar o masura sa contracareze Facebook, prin butonul lor Like, insa puteau sa fie mai inventivi. Rolul Like in Fb e clar, dar rolul de aici care e?
Google are inca plin de rezultate spam (in special in cautarile regionale). De ce imi dau ei o arma cu care sa "laud" site-urile, cand ne-ar fi mult mai util un buton simplu care sa trimita la plimbare spam-site-urile. Sau de ce nu ofera un sistem +/-1 ?

In functie de ponderea pe care o va avea in rezultate, s-ar putea crea o discrepanta intre site-urile cu trafic mare si site-urile cu trafic mic (eventual la inceput), dar cu continut de calitate. Miscarea ar putea fi insa contracarata usor daca cei de la Google ar folosi un raport (ok, daca din 10 utilizatori 5 dau +1 pe un site, iar din 500 dau 50 la al doilea site, as inclina sa cred ca tot primul e mai bun).

In ultimul rand, ma enerveaza ca vom avea un nou social shit pe toate site-urile... Daca nu le-a iesit cu Google Buzz (majoritatea site-urilor au doar RT si Share/Like) - buzz-ul nu trimite nici pe departe traficul celorlalte 2 - acum incearca cu un buton care te-ar avantaja direct in serps. Intr-un fel, mi se pare disperata masura.
Poate ca au pus si un Dislike :
https://chrome.google.com/webstore/d...aogikpmpbdcdef

"The personal blocklist extension will transmit to Google the patterns that you choose to block. When you choose to block or unblock a pattern, the extension will also transmit to Google the URL of the web page on which the blocked or unblocked search results are displayed. You agree that Google may freely use this information to improve our products and services."

Cum a mai zis cineva aici, va fi un factor mic printre multi altii. Si nu cred ca va conta cine da +1 ci va conta cum seamana profilul tau (al celui care cauti ceva) cu cel care a dat +1. Dupa cum ati observat mai nou experienta google devine tot mai personalizata, incepand cu searchul. Probabil ca fiecare avem la ei profile mai ceva ca la Quantico

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Mircea Budean Vezi Post
Eu vad toata treaba asta mai mult ca pe un esec in a obtine acces la datele din facebook. Daca au vazut ca facebook nu vrea sa le dea nimic, s-au gandit sa isi faca ei jucaria lor.
Ce vrei sa zici cu esecul de a obtine datele din facebook ? Din cate stiu eu sunt publice si nici macar nu trebuie sa le interpretezi. Adica daca google vede widgetul cu like la un articol/post/etc si numarul de userii care au dat like ce vrei mai mult ? Plus ca din profilul de facebook poti face un profil mult mai usor decat din cautarile pe care le face un user.